Lauantaina on meillä taas tokokoe. Tällä kertaa omassa hallissa ja tuomarina on uusi tuttavuus Riikka Pulliainen.

Kävimme tänään hallilla treeenaamassa Jaanan ja Tessan kaa sekä agilitya että tokoa. Teimme Ikwilin kaa paikkamakuu jättöjä, seuraamista, kaukoja, luoksetuloa, liikkeestä maahan sekä seisomista. Kaikki onnistui yli odotusten eli hyvää tulosta on tulossa lauantaina jos ohjaaja ei mokaa. Toivottavasti paikkamakuu sujuu hyvin eikä meidän ryhmässä löydy esim valkkaria mitä Ikwil pelkää.

Viikolla ennen viime kisoja tein mahdollisimman vähän jotta Ikwilin into pysyisi hyvänä. Silloin oli tuplatreenit torstaina jolloin teimme jatkavien treeneissä kaikkea mahdollista ja voi-ryhmässä tein avo-kokeen läpi ilman välipalkkaa. Paikkamakuun jälkeen Ikwil sai kuitenkin extrapalkan ja loppupalkaksi kissanruokaa.

Tällä viikolla tehdään lyhyitä seuraamispätkiä, treenataan jättämistä sekä luoksetulon pysäytystä. Seuraamisessa pitää muistuttaa Ikwiliä missä pitäisi seurata ja palkata kun hän tekee oikein. Jättämisessä pitää olla varovainen ettei osu Ikwiliin kun kävelee eteenpäin. Stopissa pitää melkein aina heittää namin ja vaatia et hän pysähtyy eikä anna hänen valua.

Tänään treeneissä Ikwil teki taas kerran melkein ainakin täydelliset kaukot ja jäävät liikkeet. Stoppikin sujui aika hyvin. Luottavaisin mielin osallistumme lauantain kokeeseen. Jos 1-tulosta ei tuu, kokeilemme taas taitojamme Porvoossa 3.3 (johon ilmoittauduin n kl 00.00.10) tai Kotkassa 17.3. Toivon kuitenkin et saataisimme sen TK2 jo lauantaina.