Kun Ada on tosi tosi itsepäinen, kutsun häntä Doorikseksi. Eiliset agilitytreenit oli oikeat Doorikset radalla. Ennen meidän treenien alkua, tokoilin vähän adan kaa. Muut avo-liikkeet näyttää olevan kunnossa, paitsi se ehkä tärkein: seuraaminen (ja ehkä paikallamakuu mitä emme tehneet). Jopa hyppynouto sujui...

Treeneihin: ekalla radalla oli putki puomin alla. Tarkoitus oli mennä putkeen mutta Ada sujahti puomille. Kun jatkoin juoksua, Ada hyppäsi alas puomilta ja meni putkeen...Sen jälkeen en enää saanut Ada tekemään puomia. Keinulle ja A:lle hän meni sujuvasti ilman empimistä mutta puomille en saanut häntä menemään vaikka yrtitin huijata hänet sinne ja kutsuin jopa nakeilla. Ylösmenolle sain hänet houkuteltua mut ei pidemmälle. Jos Adan selkä olisi pahassa jumissa, eihän vissiin myöskään menisi esim. keinulle??

Onneksi meillä molemmilla (Adalla ja mulla) on varattuna hieronta maanantaiksi. Sen jälkeen olemme molemmat vetressä kunnossa.

Onhan se hyvä juttu että pääsemme sisätiloissa treenaamaan talvisaikaan. Tämän takven treenipaikka on vanha kasvihuone, jonka katosta tippuu laseja. Osa treeniajasta menee siis lasin keruuseen. Reikien johdosta paikka ei ole niin lämmin. Eilenkin Adan namit (nakinpalasia) jäätyivät treeniliivin taskussa. 

Päivällä kun kävimme lenkillä, Ada taas pyöri mun jaloissani eikä hän oikein halunnut leikkiä Iksun kaa. Merkki selkävaivoista?

Aamulla Ada kieltäytyi lähtemästä lenkille. "Työnsin" Adan alas sängyltä kun piti saada päiväpeiton sängylle. Ada siirtyi metallihäkkiin jossa hän piti jotain örinää kun meni silittämään häntä. Meidän aamulenkin jälkeen, Ada kerjäsi kyllä aamuruokaa, mut en antanut. Iltapäivällä ruoka maistui jälleen...Illalla Ada oli niin nälkäinen että piti antaa vähän lisää perunaa hänelle.

Meidän treenien aikana, Ikwil oli löytänyt keittiötasolta raakoja perunoita ja tacomaustepussin. Onneksi Iksu ei ollut saanut pussia auki. En tiedä mitä Iki oli kokkaamassa perunoista ja mausteseoksesta. Pitäisikö seuraavalla kerralla jättää myös jotain astioita hänelle, jotta saisin maukkaan iltapalan?