Oli ihanaa tulla tänään kotiin rankan työpäivän ja työviikon jälkeen. Tiesin että kämppäni kaipaisi siivousta mutta näkymä keittiöön oli toinenlainen mitä ajattelin.

 

 

Eikä olkkaristakaan näkymä ollut parempaa:

Puhuimme toissapäivänä töissä kuka lajittelee mitäkin. Koirat olivat varmaan vain halunneet tarkistaa paljonko lajittelen. Roskiskaapissa oli myös pahvipakkaukset jota oli levitelty ympäri keittiötä. Siivouksen jälkeen sain ne jopa vietya autoon jotta saisin ne joskus vietyä pahvikeräykseen. Eilen olin heittänyt pois vanhan sinihomejuustopaketin jonka folio tänään löytyi lattialta. Jompikumpi tytöistä on saanut tosi herkun tänään...Toivottavasti maha ei oo kuralla.

Koirat jäivät ilman huomiota kunnes olin vähän rauhoittunut ja vienyt roskiksen ulos ja imurointi oli hiljaisuudessa tehty. Myöhämmin kävin koirien kaa metsässä jolloin Iksu löysi ihanan mutaojan. Ei auttanut muuta kun psitää Iksun suihkuun...

 Lisäys: seuraavana aamuna, Iksu pyysi ulos takapihalle. Arvaan että sen maha voi olla vähän sekaisin roskiksen tonkimisesta. Vähän myöhemmin Iksu pyysi päästä vessaan. Siellä hän oksensi epämääräistä tavaraa mm nektariinin kiven. Toivottavasti hän ei ole syönyt useamman kiven, harvemmin ostan vain yhden nektariinin.