Paikkana oli Lelun-risteys joka oli kovasti muuttanut ulkonäkönsä sitten viimeksi. Aikaisemmin oli metsää ympärillä, mutta nyt puut oli kaadettu ja maasto näytti todella oudolta. Autot oli pakko jättää tielle joten saimme jokainen vuorollamme käydä hakemassa koirat autoista joten saimme kaikki liikuntaa.

Iki (ja Vinha) olivat siis mukana tallomassa aluetta. Vinha pysyi enimmäkseen emännän jaloissa mutta Iki viihtyi Katin jaloissa. Tallominen oli aika raskasta johtuen lumimäärästä ja epämääräisestä pohjasta. Koskaan et ollut varma mitä lumen alla olisi.

Kun tehtiin makkararinkiä Ikille, Iki sai heti kiinni juonesta. Ihmiseltä toiselle se jaksoi juosta ja pysyi aika nätisti paikallaan.

Adalle tehtiin yksi siirtyvä maalimies ja yksi normaali maalimies eli yhteensä kolme ukkoa. Eka maalimies oli etukulmassa. Yritin lähettää Adan silleen ettei hän pääsisi jäljestämään. Ada ei kuitenkaan lähtenyt sinne minne näytin. Ada kävi tutkimassa keskilinjaa ja takakulmaa mutta onneksi ei lähtenyt keskilinjan toiselle puolelle missä toinen ukko oli. Kesti aika kauan kunnes sain Adan löytämään ekan ukon.

Toinen oli ehkä helpompi vaikka Ada yritti päästä jäljelle.

Kolmas oli todella vaikea. Sain luvan lähettää Adaa aika paljon alueelta jotta se edes lähtisi etsimään ukkoa. Otimme vaikeuksista jotuen myös ääni sekä haamuilu-apuja jotta ukko löytyisi. Adan vahvoja puolia ovat  (ainakin toistaiseksi): Adan kuuuva haukku sekä se ettei hän lähde maalimiehen luota.