Kouvolassa järjestettiin koriatapahtuma uuden hallin avajaiset kunniaksi. Heit aamusta siellä oli agilityn möllikisat joihin päätin osallistua Ikwilin kaa. Lähdimme paikalle suurin odotuksin. Paikalle saapui myös Cassu-schapendoes Villähteestä. Cassu on vasta 10 kk mutta hän ihastui heti Iksuun. Iksu ei oikein lämmennyt tai jaksanut leikkiä Cassun kaa. Mukavaa oli nähdä toinen schape. Cassun turkki oli paljon pidempi kuin Iksun.

Medimölleissä oli vain 3 koirakkoa joista siis 2 schapea. Rata ei ollut niin vaativa ja tuomari kehotti meidät palkkaamaan koiraa kontakteilla. Minusta tämä on hyvä juttu mölleissä.

Möllien rata:

Alku meni meiltä hyvin. Iksu teki puomin kontaktit ihan loistavasti. Palkkasin hänet nameilla siitä hyvästä. Neloshypyn jälkeen Iksu juoksi vitosen ohi ja meni katsomaan jotain hallin nurkkaan. Sain hänet houkuteltua takaisin ja hyppäisi ihan oikein vitosesteen. Sitten Iksu päätti mennä putkeen (eikä A:lle) ja ulos tultuaan, hän tuli mun luo putken läpi. Siitä hyvästa saimme siis kaksi hylkyä. Jatko sujui hyvin kunnes olimme tehneet 13. esteen. Iksu jäi selkäni taakse ja karkasi tietenkin puomille. Kolmas hylky siinä. Loppu meni taas ihan ok kunnes koira oli tehnyt tokan vikan hypyn. En tiedä mistä johtuen mut kuulin että joku radalla sanoi putki (eihän se minä voinut olla!) ja sinnehän se koira ampaisi.

Tulokseksi saatiin 45 vp (yksi kielto ja 4 hylkyä) plus 18 s yliaikaa. Sijoitus oli 2/3 ja Iksu sai vinkukilpikonnan sekä vähän nameja.

Kilpailevien rata oli ihan juostava. Iksu kävi ylikierroksilla joten hän ampaisi putkeen heti tilaisuuden tultua. Kepit menivät hienosti kunhan hän löysi oikeat välin. Tällä kerralla Iksu valitsi oikein 10-hypyn jälkeen. A:n alastulossa hän hutiloi mutta hyppäsi takaisin kontaktille kun en käskyttänyt häntä eteenpäin. 7-putkella olin suunnitellut jääväni putken oikealla puolella. Iksu ei kuitenkaan löytänyt sisään joten takaaleikkasin putken jälkeen.

Estevälit eivät välttämättä ole ne oikeat tässä mun piirustuksessa.