Vielä aamulla pähkäilin mitä nimeä antaisin mun uudelle koiralle. Marihan antoi mun itse päättää minkä virallisen nimen haluaisin Ikwilille. Kysyin töissä vielä Piian ja Jaanan mielipidettä. Oli melkein heti soitettava Marille ennenkuin olisin taas vaihtanut nimeä. Mun tulevasta koirasta tulee virallisesti:
Lumikuono Conamore Ikwil. Kutsumanimenä tulee olemaan Ikwil josta voi vielä lyhentää Iki:ksi.

Samalla kun puhuin Marin kanssa, kysyin mitä pennuille ja Adalle kuuluu. Ada on ruvennut syömään ja heti kun näyttää siltä että Ada rupeaa piilottamaan ruokakuppinsa, Mari ottaa kupin pois. Ada saa nimittäin jotain sörsseliä mihin on mm sekoitettu piimää. En ymmärrä miksi Mari ei anna Adan piilottaa ylimääräinen ruokansa. Olis ihanaa jos jokin esine putoaisi sörsseliin. Ada on tosi hyvä (tai sanoisinko innokas) piilottamaan ruokansa tai luunsa. Joskus hän yrittää piilotta esim. luun keskelle huonetta eli hän yrittää kuonollaan kasata enemmän ilmaa luun päällä jottei se näkyis. Yleensä hän ei onnistu tässä.

Pennut olivat äsken syöneet kun soitin Marille ja makasivat tyytyväisen näköisenä suu vähän ammollaan jotta ne voisi jatkaa syömistä kunhan heräävät. Mari ei kylläkään maininnut syökö Adan kahdeksas pentu eli se pallo mitään. Piia antoi pallon nimeksi Charmtroll kun se nimi oli liian pitkä Ikin oikeaksi nimeksi.