Tänään pidettiin KKS:n Speedrace-tapahtuma. Ilmoitettu oli n 275 koiraa eli oli tämän tapahtuman ennätys.
Kisasin molempien koirieni kanssa. Ikwil osallistui pentuluokkaan joukkueessa: Toinen virhe (muistaakseni) ja Ada oli medeissä.
Olin starttien välissä töissä ajanottopaikalla joten kävin vain kotona välillä hakemassa koirat. Pilkoin houkutusnamit valmiiksi aamulla ja olin laittavinani niitä jääkaappiin. Kun päivällä kävin kotona koirahakureissulla, en löytänyt makkarat mistään. Etsin läpi "koko" jääkaapin ja huushollin enkä löytänyt sitä muovipussia. Ei auttanut muuta kun pilkkoa uudet makkarat.

Ikwilin eka startti ei ihan onnistunut, lähdin liian kauas siitä jolloin hän ei löytänyt minua. Toinen startti onnistui paremmin, en jättänyt sitä niin kauas ja niin hän sai minut kiinni ja juoksimme molemmat maalitolppien ohi. Ikwilille saatiin kuitenkin aika joka oli jotain 10 tai 13 sekuntia. En muistanut tarkistaa sitä. Ikwilin joukkue voitti kuitenkin kultaa, sillä olimme ainut joukkue. Joukkueessa juoksi, rhodesiankoira-Pelle, bokseri- Sulo (?) ja labbis- Puntta. Pelle ja Puntta ovat Ikwilin tulevalla luokalla. Ikwil ihastui Puntaan ihan korviaan myöten.

Adan lähtö sujui paremmin. Aika oli n 8,96s. (viimevuoden aika oli 8,61). Koirat saivat odottaa autossa kunnes kisa oli ohi. Ikwil oli enimmäkseen taas takaikkunassa. Kun lähdimme kotiinpäin huomasin että hattuhyllyllä oli ruskea tahra. Ikwil oli joko oksentanut tai kakannut hattuhyllylle. Piti siis hattuhylly raahata sisälle ja käyttää suihkussa. Toivottavasti siitä ei tule Ikwilille tapa.

Kun pääsimme kotiin, makkarapussin etsiminen jaktui. Eihän siinä mitään muuta, mutta jos en olisi löytänyt pussia, voipi olla että lemu paljastaisi makkaroitten olinpaikkaa vähän ajan päästä. Etsin läpi kaikki taskut kaikista takeista ja fleeceistä. Katsoin jopa mikroon jos olisin vahingossa pistänyt pussin sinne. Ajattelin jossain vaiheessa että olen varmaan tulossa hulluksi. Olin ihan varma että pistin pussin jääkaappiin eikä se sieltä löytynyt. Kunnes....katsoin vähän tarkemmin "pillimaitojen" taakse. Siellähän se makkarapussi löytyi eikä se mitään sanonut vaikka kutsuin sitä. Huokasin helpotuksesta, on vielä vähän järkeä tallessa...Ihan vähän vaan...Epäilen että minun päässäni viiraa eikä vain vähän. Eihän joku tervejärkinen ihminen viettäisi niin paljon aikaa koiraharrastuksissa eikä varmaankaan hanki kahta koiraa.

Huomenna taas harrastamaan. Silloin järjestetään KKS:n agility mestaruuskisat. Ada oli eilen treeneissä hyvässä kunnossa ja vireessä, saa katsoa mitä hän huomenna keksii..