Tänään Ikwil täyttää 6 kk eli tulee täyteen puoli vuotta. Onnittelut muillekin Lumikuono C-pennuille vm-08.
2082698.jpg
Päivänsankari. Lumikuono, Conamore Ikwil Lumikuono.

Viime viikko on ollut meillä rauhallinen (tai olisin ainakin toivonut sitä) sillä olen maannut melkein koko viikon sohvalla sairastaen flunssaa. Onneksi kuume hellitti (ainakin toistaiseksi) mutta yskä, nuha ja kurkkukipua on ollut. Maanantaina pitäisi taas jaksaa mennä töihin. No, töissä on varmaan välillä ainakin helpompaa tai rauhallisempaa kun täällä kotona.

Ulkona satoi lunta ja talvi on tullut. Olen käynyt koirien kanssa muutaman otteeseen ulkona valokuvauspuuhissa ja juoksuttamassa koirat jotka ovat olleet liian paljon sisällä. Ikwil rakastaa lunta, päivittäin hän pyytää useat kerrat ulos takapihalle. Takapihalla kasvaa yksi puska jonka taakse Ikwil piiloutuu. Mitä hän tekee puskan takana on vähän epäselvää, epäilen että hän on metsurinhommissa. Joka kerta kun Ikwil tulee takaisin sisälle, hän tuo vähän sitä lunta mukanaan.Jos lumi katoaa ennen kevättä voitte ihan vapaasti syyttää meitä siitä. Luultavasti suurin osa löytyy meidän olkkarista tai eteisestä.

2082700.jpg
Meidän eteinen, talvikauden 2008-2009 ekan lumimyräkän&Ikwilin jälkeen.

Tänään kävimme Ikwilin kanssa taas koulussa. Opiskelimme mm paikallamakuuta, seuraamista, ruutua ja hyppyä. Ruutussa ja hypyssä mun pitää olla tosi tarkkana kun Ikwil tarjoaa sitä kontaktia. Harjoittelussa on se huono puoli kun ei saisi kauheasti katsoa sitä koiraa, haluaisit kuitenkin nähdä mitä se tekee ja jos seisot ja ihailet sitä, sun pitää jo olla muualla esim. palkaamassa koiraa.Ikwil oli tänään ahkera oppilas ja sai kehuja Saijalta. Ikwil ei voi rauhoittua maneesilla, koko ajan sen pitäisi saada mennä moikkaamaan toisia koiria. Vetäminen hihnassa on kova ja Ikwil ei vielä ole osannut päättää onko hän kani, kenguru vai peräti schape.