Voisko joku lainata skeittilautaa tai vastaavaa vempainta? 17 kiloa koiraa olis helpompaa vetää perässä jos sillä olis pyörät alla. Kävimme äsken lenkillä ja suurin osa matkasta sain suostutella Adaa kävelemään. Tosi rasittavaa.

Haluaisin (tai ehkä enemmän Ada) ikilunta meidän takapihalle. Löytyisikö jollakin myös sitä? Ada on vissiin huomannut että kesä on tulossa ja hän pitää kiinni jokaisesta kinoksesta mitä hän löytää. Tosi vaikeata saada häntä pois lumikasasta.

Tämmöinen oli meininki meidän pihalla viikon alussa. Adasta ei oo tullut punapilkullinen. Valokuvasin ikkunan läpi ja se voi olla pesun tarpeessa.
1434993.jpg

Adan ja Börjen lemmenhetkestä on nyt vajaa kaksi viikkoa. En yhtään tiedä onko Ada raskaana vai ei. Ada syö kuin hevonen ja melkein pyytää ulos. Ulkona hän ei halua kävelylle vaan vain maata lumessa. Kun tunnustelen Adan mahaa ja nisiä, kuvittelen että hän on tiineenä. Petyn varmasti jos olen vääräässä.
Ostin ison purkin suolakurkkuja jos vaikka Adalla tekis mieli niitä. Olen kuulut että raskaana olevat naiset haluavat just niitä suolakurkkuja tai muita ihmeellisiä ruoka-aineita mitä he eivät muuten syö. Pitää varautua siihen.
Töissä työkaverit olivat sitä mieltä että mun pitäis käydä ostamassa apteekista raskaustestin Adalle. Mieluiten silleen että mahdollisimman monta oppilasta tai vanhempaa näkisi. Voi olla että huhut kiertäis koulussa aika nopeasti.