Kyl se on kummallista miten nopeasti tämä kesää on mennyt. Tuntuu kuin olis ollu toissapäivänä kun laulettiin: "Jo joutui armas aika" koulun liikubntasalissa ja jo huomenna on palattava arkeen. No, eihän tuossa ollut ihan koko totuus. Ensinnäkin emme laulaneet "Jo joutui armas aika" vaan tietenkin "Den blomstertid nu kommer" ja toiseksi en ollu koko kevätjuhlassa koska samana viikonloppuna olimme schapendoesharrasteleirillä Rymättylässä.

Kesästä on jäänyt paljon hyviä muistoja (toinen asia on vain kuin kauan muitan niitä). Kävin kaksi kertaa Pietarissa. Ekan kerran ilman Adaa ja toisen kerran juhannuksena jolloin Ada pääsi mukaan.Tuliaisina Pietarin koiranäyttelyssä oli Venäjän serti ja cacib. Laitoin melkein heti valioanomuksen Venäjän kennelliitolla mut vieläkään ei oo tullu päätöstä Adan Rus Mva tittelistä.

Heinäkuussa olimme 10 kokonaista päivää Pohjanmaalla sekä kisaamassa että kyläilemässä.

Tack till Irene, Nina&Olav&Hanna&Emma och Annika&Kaj&Sara&Samuel&Marcus som lät oss bo och äta hos er i 2-3 dagar. Vädret kunde ha varit lite bättre, men sällskapet var det som tur inte något fel på. Jag antar att det finns ett par barn där uppe i Österbotten som såå gärna skulle vilja ha en egen hund.

Käytiin Kokkolan kv-näyttelyssä ja siellä saatiin cacib ja vsp eli just sitä mitä mentiin hakee.

Loppukesän olemme löhöilleet. Minä sohvalla ja Ada sängyn alla. Adan juoksut alkoivat heinäkuussa joten kaikki reenit ovat olleet muutaman viikon tauolla. Ens viikolla Ada saa luvan mennä takaisin koulun penkille.