Kävin tänään vaihtamassa Marco Poloa punaiseen Kia Ceediin. Pelkäsin pahoin että Kian rekkari olisi jotain FUL, FET tai 666. Onneksi ei ollut. Kian rekkari on siis GIM-902. Ehkä siitä muistuu mieleen tyttöbändi Gimmel tai tv-sarja (Beverly Hills) 90210, jonka uustuotanto pyörii telkkarissa.

Tältä siis näyttää meidän (Adan ja minun) uusi auto:

(Kian väri ei ole sama miltä kuvassa näyttää, Minusta auto on vähän tummempi)

Ikillä ei ole osuutta tähän autoon. Hänhän saa koirahäkin synttärilahjaksi. Kia saa olla mun ja Adan yhteinen synttärilahja, olihan Marcokin Adan oma auto jota sain käyttää. Saa katsoa jättääkö Iki Kian rauhaan vai yrittääkö hän tuhota meidän omaisuutta pelkästään kateudesta?

Ada pääsee tänään illalla koeajolle kun lähdemme agilitytreeneihin. Laitan vasta ensi viikolla häkin autoon joten siihen asti Ada taitaa matkustaa paksissa (ilman häkkiä) ja Ikwil etupenkillä

Olen käynyt kolmesti autoliikkeessa tämän autovaihdoksen takia. Muistaakseni ei kertaakaan ole kysytty henkkaria. Tänäänkin maksoin osan pankkikortilla eikä ajokorttia kysytty. Viimeksi kävin koeajolla eikä silloinkaan kysytty mitään paperia. Olisiko kavaltaminen todella näin helppoa? Riittäisikö että varastaisi jonkun pankkikortin ja saman henkilön auton, niin voisi käydä ostamassa vaikka uuden auton...Okei, kyllähän myyjä kysyi mun sotua ja puhelinnumeroa, mutta sitähän voisi opetella ulkoa.