Olen pari päivää ollut töissä ja koirat kaksistaan kotona. Viime viikonloppuna mun piti olla ahkera mm siivota kotona ja kädä kaupassa jotta ei tarvitsisi pariin päivään käydä muualla kun töissä. Toisin kävi. Lauantaina iski flunssa. Mulla oli kuumetta ja lihaskipua eli ihan selvät sikainfluenssan oireet. Onneksi olin perjantaina leikannut nurmikon työnnettävällä leikkurilla joten lihaskipu johtui siitä.

Lauantaina koirille tuli yht' äkkiä tarve juosta ulos takapihalle. Adan takatassu jäi takaoven "kynnys"pellin ja terassilaudan väliin joka seurauksena Ada kiljui kun tassu jäi väliin. Välikohtauksen jälkeen Adan tassuun tuli haava jota piti "laastaroida" jottei veri vuotaisi. Tapahtuman jälkeen Ada ei kerta kaikkiaan voinut liikkua minnekkään mutta pakotin hänet kuitenkin ulos. Otin siteen pois illalla mutta rouva Schape ei käyttänyt takajalkaa ollenkaan.

Kuume jatkoi sunnuntaina ja maanantain päätin huilata jotta jaksaisin ainakin tiistaina töihin. Sunnuntaina Tuija kävi onneksemme käyttämässä Iksu lenkille. Silloin Adakin olisi ollut valmis lähtemään mukaan vaikka hän ei päivälläkään halunnut kävellä. Illalla olimme Tuijan&Åsan pihalla grillaamassa ja silloin Ada juoksi iloisesti, joten vaara oli mielestäni ohi.

Tiistaina oli koko päivän töitä klo 8-16, pääosin kokouksia paitsi klo 10-12 jolloin piti pitää oman luokan ja kertoa heille tärkeistä asioista. Tuntui siltä etten saanut edes puolet sanottu. Mut tuleehan niitä päiviä jatkossakin.  Aamulla kun olin viemässä tyttöja aamupissille, Ada oli sen näköinen että hän ei ainaskaan aio tähän aikaan lähteä minnekän. Eli kävimme Iksun kaa kahdestaan lenkille. Just ennen töihin menoa, sain houkuteltua Adan ulos tarpeilleen. Krista sanoi että molemmat koirat olivat haukunneet aamulla kun olin jättänyt ne kahdestaan. Molemmat koirat olivat olleet sängyllä ja hiljenneet kun olivat huomanneet Kristan.

Onneksi Tuija käytti tyttöjäni ulkona päivällä.Ada oli taas ollut sen näköinen ettei hän kävele minnekkään. Pissan jälkeen rouva oli ollut menossa takaisin sisälle. Tuija sai kuitenkin vedetty/houkuteltu hänet lenkille.

 Työpäivän aikana Iksu oli löytänyt olkkarista rottinkisen korin joka oli ollut koko kesän samalla paikalla. Iksu oli muotoillut toisen kahvoista uudelleen. Kun näytin rottinkiset jämät Iksulle, Iksu istui sohvalla ja tuijotti ulos ikkunasta. Hän ei ainaskaan tiennyt mistä ne tuli.

Tänään en saanut Adaa ollenkaan ulos aamulla. Iksukin teki vain pissat joten olin vähän jännittynyt kun palasin kotiin klo 15 jälkeen. Iksu oli tänään löytänyt keittiön työtasolta pussin raakoja perunoita. Perunat oli siroteltu ympäri kämppää. Samalla oli jostain otettu puutarhaliikkeen mainos jota oli ihan selvästi luettu sohvalla. En tiedä mitä Iksu on yrittänt tehdä, luulen että hän oli päättänyt istuttaa perunoita ja halusi katsoa vinkkejä mainoksesa minne niitä kannattaisi viljellä. Valitettavasti olen niin tosikko etten anna Iksun jatkaa istutuksia jote jää mysteeriksi onnistuisiko perunan viljey esim. sängyssä, sohvalla tai sen alla.....