Nukuin viime yön myös huonosti. Ylähampaat vaivaavat, en enää tiedä onko särky hampaissa vai ikenissä.
Heräsin jatkuvasti yön aikana. Klo 5 heräsin outoon repimis-ääneen. Luulin että Ikwil on pissapapereitten kimpussa. Nousin ylös ja menin olkkariin. Pissat oli tehty lattialle. Eikun paperit lätäkön päälle ja takaisin nukkumaan. Mutta lattialta löytyi sitten 7. luokan oppikirja, pieni pätkä selästä oli pureskeltu ja etukansi melkein revitty irti. Ikwil oli siis päättänyt opiskella matikkaa klo 5 aamulla. Teippirullat oli vissiin piilotettu että Ikwil saisi sivut teipattu takaisin jos ne repeytyisi.

Kun tulin töistä kotiin huomasin että jompikumpi koiristani olivat käyneet rosvoretkellä mun lipaston päällä. Yski koru oli tiputettu lattialle. Lipaston päällä on ollut kolme pehmoankkaa (yksi niistä matkustaa minun mukanani ulkomailla) joiden kanssa oli leikitty. Lipastolla oli myös pakkaus dentastixejä joita oli pistetty poskeen. En sitten tiedä mntako Ikwil on syönyt. Pitäisi varmaan katsoa kenellä on vähemmän hammaskiveä.

Olen onnellinen ettei Ikwil ollut ottanut nettitikkua lipaston päältä. Olen toistaiseksi muistanut poistaa sitä koneesta kun en ole netissä.