Olin sunnuntaina niin fiksu että otin pakastimesta luun koirille ja päätin antaa sen heille. Keitin sitä vähän aikaa jotta välttyisin sotkuista. Aikaisemmin ovat saaneet sulatetun raan luun jonka jälkeen heidän mahansa ovat menneet kuralle. Nyt siis päätin olla fiksumpi.

Sain jaettu luun kahteen osaan ja koirat söivät niitä tyytyväisiä meidän takapihalla. Aamulla huomasin kuitenkin että molempien paskat olivat aika löysät. Aavistin pahinta ja töistä tultuani sain vahvistuksen. Olkkarin lattialta löytyi pari haisevaa kasaa. Toinen oli niitten omalla pedillä joten ei auttanut muuta kuin pistää pesukoneen pyörimään.

Viime yönä Ada herätti minut n klo 03 ja hänellä oli kauhea tarve päästä ulos tarpeilleen.

Tänään aamulla laitoin muutaman sanomalehden olkkarin lattialle jotta ne tekisivät mahd. tarpeensa niille. Kotiin tultuani löysin taas paskat lattialta. Toinen lehdistä oli käytetty peittäämään kasat.

Iksun agilityryhmä järjesti eilen möllikisat. Olin siellä töissä ja samalla kisasin molemmilla radoilla Iksun kaa. Ada jäi kotiin huilaamaan.

Mölliradalla Iksu oli kuin wappupallo.Parin esteen jälkeen hän meni kuitenkin pusikkoon paskalle. Voitte varmaan kuvitella oliko yleisölla hauskaa mut mulla ei. Ei auttanut muuta kuin pussittaa tekeleet ja jatkaa matkaa.  Tuloksena oli 71,06 vp ja 6.sija. Noin iso virhepistemäärä johtuu osittain aikavirheestä  (+41,06 s) joka kertyi Iksun etsiessä sitä parasta paskapaikkaa ja parin esteen ympärille tapahtuvasta kunniakierroksesta.

Radalle ehdimme saada vain kaksi hylkyä.

Olin myös ilmoittautunut kilpailevien radalle. Nähtyäni radan, meinasi tulla pupu pöksyihin. Päätin kuitenkin osallistua vaikka siinä oli pari aika pahaa kohtaa ja nekin ihan radan alussa. Kuin ihmeen kaupalla Iksu selvitti alun mutta hyl tuli kepeillä. Keppikulma oli lievästi sanottuna aika paha ja Iksille kertyi kolme kieltoa kun hän kaksi kertaa meni kepeille tokasta välistä ja kerran väärältä puolelta. Loppuradalla Ikwil teki huonosti A:n alastulon ja pistin hänet takaisin kontaktille. Ennen loppusuoraa kadotin koiran selän taakse. Tämä johtui ehkä siitä että kuntoni oli siinä vaiheessa loppunut enkä jaksanut ihan täysin keskittyä ohjaamiseen. Medien kilpailevien radalla tuli vain yksi tulos, joka kertoo jotain radan vaativuudesta.

Saan olla tyytyväinen Iksun suorituksiin. Puomin alastulo (tehtiin 3 kertaa) meni tosi hyvin. A:n alastulo oli mölliradalla oikea mutta kilpailevien radalla minun oli muistettava Iksua miten sitä pitää tehdä. Hiljaa hyvää tulee. Ensi viikolla pitää ilmoittautua Suhinoihin jos sinne haluaa kisaamaan.....tekisi mieli korkata Iksun agiuran kotikisoissa.

Lauantaina olisi vuorossa möllikisat Kouvolassa ja maanantaina Agi-Kotkien kentällä. Saa nähdä mitä Iksu silloin keksii....