Iki pääsi tänään katsomaan lääkäriä. Olin varannut aja mulle tutulle Maj Häggblomille.
Olimme ajoissa paikalla, kävimme pienellä lenkillä jonka jälkeen menimme odotushuoneeseen.Punnitsin Ikwilin ja tulos oli 5 + 7,4 kg (eihän naisen panoa saa näin yleisesti paljastaa). Vähän ajan päästä tuli apulainen sanomaan että hän haluaisi tuoretta pissaa (Ikwilin) joten eikun ulos tekemään tarpeita. Onneksi Ikwil osaa pissata käskystä. Mulla oli kuitenkin ongelmia saada se pieni purkki pissan alle. Ikwil pissasi ehkä kolme kertaa ja tuloksena oli ehkä 7 tippaa...

Laukussa mulla oli eilisen pissat.

Menimme taas sisälle odottamaan vuoroamme. Maj tuli hakemaan meidät takahuoneeseen. Molemmat pissat kelpasivat, tämänpäiväiset hän viljelee ja eilisistä hän otti tikulla näytteen. Tikku näytti että pH oli 6,5, ei löytynyt vertaa mutta löytyi jotain l-kirjaimella alkavaa juttua joka voisi viitata virtsarakkotulehdukseen. Se mitä kerroin Maj:lle viittaa myös tulehdukseen. Vaihtoehto vois olla että Ikwil esivalmistelee juoksujaan.

Maj mielestä Ikwilin hampaat eivät ole täydelliset. Maj ihastui Ikwilin luonteeseen, mikään ei näytä pelottavan häntä.
Maj kysyi onko Ikwiliä vakuutettu, en voinut vastata myönteisesti siihen kysymykseen sillä aikomuksena on jo kauan aikaa vakuuttaa Ikiä mutta lomakkeet ovat vielä täyttämättä.Pitäsisikö pikku hiljaa saada lomake täytettyä. Suurin ongelma on varmaan päättää minkä vakuutuksen ottaa. Agility vaiko tavallisen?

Maj kysyi myös pistetäänkö Ikiä suoraan antibioottikuurille vai odotetaanko perjantahin jolloin viljelmätulokset ovat valmiita. Päätin pistää Ikin heti 10 päivän kuurille. Näinollen Ikin kuuri päättyy ennen uutta vuotta....Maj soittaa perjantaina tuloksista. Lahden ryhmänäyttely ei vaarannu sillä antibiootteilla on kuulemma vain 14 päivän karantteeni..Luulin sitä 28 päiväksi.Pitää tarkistaa.

Lupasin vähentää Ikin eläinlääkärikulut Ikin viikkorahoista. Vaihtoehtoina on että Iki kerjää rahat iskältään....Börje hei, vippaa vähän rahaa!!!