Viikonloppuna on ollut sopivasti pakkasta jotta ulkoilu on ollu ihan mukavaa. Molempina päivinä olemme kaikki kolme käyneet n tunnin lenkillä metsässä. Koirat ovat saaneet juosta vapaina ja siten purkaa sitä energiaa mitä ainakin Ikillä on ollut. Eilen lauantaina oli vielä aurinkoinen keli, kameraa en kuitenkaan silloin saanut mukaani joten tänään yritin paikata tilannetta. On se vain vähän hankalaa kuvata kun samalla pitää huolehtia koirien hihnoista ja omista hanskoista. Heti kun kamera ei ole käyttövalmiina, saisi hienoja kuvia koirista. Kun kamera on hollilla, koirat eivät tee mitään...Tai sitten ovat ihan kiinni linsissä. Ada osaa poseerata mutta Iki ei. Ada väistää minua jos seison polulla mutta pariin otteeseen Iki juoksi täysiä minua päin.

Alla muutama kuva tämänpäiväisestä lenkistä.

Pois alta!

 

Väittelytilaisuus....

 

Molempina päivinä koirien tassuihin on kerääntynyt lunta&jäätä. Ada on ollut sitä mieltä että vaikka meidän ulko-ovi on jo näkyvissä, tassuja on ihan pakko puhdistaa jotta voisi kävellä kotiin asti.

Ikwil on tänään nuollut etutassujaan, en tiedä onko hän haavoittanut anturat vai johtuuko nuoleminen vain tekemisen puutteesta. Sitten kun vähän aikaa on nuollut tassut, ovat ne taas kipeät.