Adan treenitauko agilityssä on ohi. Sekä fysioterapeutti että hieroja olivat sitä mieltä että voisin käydä Adan kaa treeneissä kunhan muistan etten rasita Adaa liikaa.

Vajaa pari viikkoa sitten Ada kävi tekemässä pari rataa ja hän hyppäsi ekaksi vain minihyppyjä ja treenin lopussa hän teki yhden radan medihypyillä. Kaikki näytti sujuvan hyvin. Pari muista ohjaajista luuli että treenasin Iksun kaa ja että hän on edistynyt huimasti kun menomme oli kova.

Iksu oli iltapäivällä käynyt hakuilemassa joten hän sai jäädä kotiin lepäämään. Iksulla oli ollut nakkeja palkkana joten päätin ottaa nakkeja Adalle palkaksi treeneihin. Mutta rouva Schape päätti ettei nakit ole tarpeeksi hyviä joten hän karkasi useamman kerran Astan luo, kerjäämään häneltä Froliceja. Meidän treeneistä ei siis meinannut tulla mitään kunnes Asta kekkasi että hän antaa mulle muutaman Frolicin jolla voin houkutella Adan tekemään rataa. Kun mullakin oli Froliceja, Ada teki mitä käskin. Tosi outoa käytöstä. Olen aina tiennyt Adan olevan erikoinen, mutta en olisi kuitenkaan osanut arvata jotain tämmöistä. Ada on aina rakastanut makkaraa.

En ymmärrä miksi mulla on niin vaikeaa noudattaa ohjeita kun joku näyttää miten pitäisi viedä koiraa oikein. No, kai minäkin opin sitä joskus....