Tänään sain tämän viikon Kalle Anka:n. Liitteenä (melkein joka numeron mukana saan lelun, joka yleensä hajoaa sekunnissa tai kahdessa) oli tällä viikolla nyrkkeilypistoolin. Pistooli oli muovinen jolla pystyi ampumaan pehmeän nyrkin jonkun vieterin avulla. En aukaissut heti sitä lelupakettia vaan päätin imuroida (en muistanut aamulla sanoa palveluskoirille että he voisivat imuroida päivän aikana, joten oli itse tehtävä se homma tänään) ensin.

Imuroidessani makkaria, koirat olivat olohuoneessa. Ikwil kävi välillä katsomassa olisiko Volta jo syönyt minua. Sitten Ikwil häipyi jonnekin. Imuroinnin jälkeen menin olkkariin jossa Ikwil makasi sohvalla syöden jotain. Aavistin että Ikwil oli pahanteossa. Ikwil oli ottanut sohvan pöydältä sen lelupaketin, aukaissut sitä ja hajottanut sen muovisen pistoolin. Sillä hetkellä hän oli nyrkin kimpussa. Läksytin Ikiä kunnolla ja Ada tuli pyytämään anteeksi kun hänen lapsensa oli tuhonnut mun jutskun. Iki lähti pois tilanteesta. Ada kiipesi minun syliini ja harvemmin olen nähnyt Adaa niin kiinni minussa.

Pistooli oli siis hajotettu joten en saanut kertaakaan kokeilla olisiko se toiminnut ja millä voimalla nyrkki olisi ammuttu eteenpäin. Tulin siihen tulokseen että Iki on väkivaltaa vastaan.

Nyt aion kokeilla jos matot saavat edes vähän aikaa olla meidän lattialla ennen kuin joku kusee niitten päälle. Pitäkää peukkuja.