Iksun tokat juoksut alkoi reilu kaksi viikkoa sitten. Olemme siis olleet koko marraskuun treenitauolla. En tiedä johtuuko Iksun käytös juoksuista vai mistä. Iksu on viime aikoina ollut tosi hellyyden kipeä ja yölläkin hän tulee makaamaan ihan mun viereen ja välillä päällekin. Aamuisin hän yrittää suukotella minua, mikä ei oo ihan kivaa kun tietää että hän kuitenkin on just äsken pessyt itseänsä.

Pääsimme Ikwilin kaa jatkavien agilityryhmään jota vetää Annukka ja Terhi S. Treeneissä olemme tehneet lyhyitä ratoja ja myös erilaisia ohjaustekniikoita eli just sitä mitä kaipasinkin. Iksu on tehnyt suoria keppejä mut tauon jälkeen aion tehdä vähän aikaa kujakeppejä Iksun kaa jotta sen keppiteko tulisi vauhdikkaammaksi ja varmemmaksi. Agilitytreenien aikana yritän kasvattaa Iksun malttia jotta se ei lähtisi katsomaan mitä kaverit tekevät.

Agilitytreenit ovat siirtyneet sisätiloihin vanhaan kasvihuoneeseen. Yhtä aikaa meidän agitreenien kaa vedetään toisella puolella toko-treenejä. En siis ehdi käydä Iksun kaa tokoilemassa. Saa nähdä karkaako Iksu tokopuolelle kunhan pääsemme taas treenaamaan.

Juoksujen takia naapurien Retu ja Konsta ovat niin rakastuneita Ikwiliin. Retu kuulemma istuu eteisessä ja itkee. Olemme pari kertaa olleet saman aikaisesti Konstan kaa lenkillä ja Konstalla on vain Iksu mielessään. Iksu tekee omia juttuja ja Konsta kävelee perässä.