Ikin ekat juoksut alkoi muistaakseni 3.4. Juoksut jatkui about 3 viikkoa.

27.5 käytin tyttöjä rokotuksilla ja silloin eläinlääkäri sanoi että Iksulla on valeraskaus. Olin itsekin huomannut saman asian. Naapurin Konsta oli nimittäin ollut tositosi ihastunut Ikiin vaikka hän aikaisemmin ei ole edes vilkaissut Ikiä vaan on keskittynyt Adaan.

Viikko sitten ihmettelin miten Ikin maha oli niin tuvoksissa. Kun puristin hänen nisät, sieltähän tuli maitoa. Kokeilin taas tänään ja maitotuotanto sen kun jatkuu.  Ehdotuksia miten saisi Iksun valeraskauden menemään ohi?

Muuten en ole huomannut mitään erikoista Iksun käytöksestä. Iki haluaa aamuisin ulos just kun olen saanut keitetty aamukahvit. Olen antanut vain kerran päivässä ruokaa koirilleni, Ada on aina ollut huono syömään aamuisin, ja illalla Iksulla on ollut kova nälkä. Iki leikkii kuten tavallisesti ja on aina valmis lähtemään ulos lenkille.

Iksu on tiputtanut kaiken pohjavillan ja muutenkin sen turkki on ollut pahasti takkuinen. Onneksi sillä on pari sertiä alla niin näyttelyistä ei tarvii käydä. Ensi viikolla on schape-erkkari minne meen molempien koirien kaa. Iksun rakenne näkyy tosi hyvin. Adan pitäisi siihen menneessä vähän laihtua muuten voi olla että Adan menestys tyssää siihen.

Naapurin Konsta ei enää pari päivää sitten ollut niin rakastunut Ikiin. Luulin siis että valeraskaus on ohi, mutta olin väärässä.