Tänään Ikwil herätti meidät (minut) jo klo 4 jälkeen hyppimällä etutassuilla sängyn laidalla. Klo 5 jälkeen nousin ylös ja heitin Ikwilin takapihalle. Huomasin että pissat oli tehty lattialle, pieni kikkare paskaa löytyi lattialta (sohvien väliin) ja kielletyllä sohvalla oli märkä kohta. Pissapaperit joita vaihdoin illalla oli kuivat...Ihanaa tämä elämä koirapennun kanssa.

Klo7 jälkeen luovutin ja siirryin makkarin sohvalle vaikka se oli vähän märkä. Aamupalan jälkeen teimme pienen aamulenkin. Ada olisi taas halunnut Pyhtäälle päin mutta en antanut periksi vaan lähdimme toiseen suuntaan.

Klo 10 oli Ikin koulu. Aloitimme tavallisella leikillä, liikkeestä maahan, istumaan tai seisomaan. Saijan mielestä voisin ruveta käyttämään suullisia käskyjä.Sivulle menossa mun pitäis jättää jalka-avun pois ja antaa suullisen käskyn siinä vaiheessa kun Ikwil istuu jo sivullani. Kontaktiharjoitusta pitää pidentää.
Välillä Ikwiliä pistettiin autoon rauhoittumaan. Siellä se sitten taas askarteli ja jodlasi/huusi. Viime viikolla se oli jo hattuhyllyn kiinnitysnarujen (eli ne jotka nostavat hattuhyllyn ylös kun takapaksia avataan) kimpussa. Tänään ajattelin että niitä naruja pitäisi irrottaa, mutta jostain syystä en sitten tehnyt sitä. Kun olimme lähdössä kentältä, huomasin että toinen naruista oli purtu poikki. Ei enää siinä vaiheessa auttanut muuta kun toteamus että niinhän siinä kävi.

Vein Ikwilin kotiin ja otin Adan mukaan autoon. Kävin suurmarkkinoilla ja Ada jäi pariksi tunniksi autoon odottamaan. Luulen että hän oli siihen tyytyväinen. Kun palasimme kotiin kävimme nopeasti katsomassa Konstaa joka oli tosi kiinnostunut Adasta.