Eilen löytyi taas punkki lattialta. Epäilen että Ada on kantanut sen sisään. Adalta löytyi v.loppuna punkki mahan alta ja tänään etutassusta. Mun pitäis rapsuttaa Adaa paljon enemmän mitä teen , silloin ehkä löytäisin ylimääräiset asukit.

Ikwilin mielestä meillä on oiva kiipeilyteline ja parkour-rata olohuoneessa. Eilen kun leikkasin koirien kynnet takapihalla, mulla oli toinen koira sisällä odottamassa. Kun oli Adan vuoro olla manekyyrissa, Ikwil käveli ja seisoi olohuoneen ikkunalaudalla. Ei kylläkään ole mikään ihme ettei kukkaset pysyvät ikkunalaudalla. Tänäänkin Ikwil oli ikkunalaudalla tiputtamassa tavarat sieltä.
Välillä kun Ada ja Iki peuhaavat ja jahtaavat toisiaan, Ikwil ottaa vauhtia sohvilta. Ihan samalla tavalla kun Parkour harrastavat tytöt ja pojat.

Eilen mulla oli taas pitkä työpäivä. Tuija käytti taas mun tyttöja ulkona päivällä. Ikwil oli aamupäivällä ehtinyt selata yhden huonekaluliikkeen mainosta. Kai hän suunnittelee ostavansa uusia huonekaluja kunhan hän on ehtinyt tuhota nämä vanhat. Tällä vauhdilla siihen ei mene kun muutama päivä. Tänään hän oli jotenkin onnistunut saamaan paperisen lahjakassin vaatehuoneesta ja silponnut sitä pieniksi paloiksi. Myös hänen oma korinsa oli taas muotoiltu.