Töitten jälkeen menin ruokakauppaan. Kaupassa päätin että lähdemme Porvooseen pääsiäisen viettoon vasta lauantaina. Pitkäperjantai ollaan siis ihan kotosalla, lepäämässä jotta jaksaa sitten taas touhuta melkein joka viikonloppu.

Kaupassa soitin iskälle ja kerroin suunnitelmistani. Hän vaikutti olevan tyytyväinen niihin.Kaupasta ostin Kinder-munia joita vien mm Lotan perheelle kun käydään siellä lauantaina. Yleensä ostan ainakin yhden Kinder-munan isälleni (67 v) koska hän aina sanoo ettei hänen lapsuudessaan ollut tai saanut suklaamunia. Isäni on aika "avuton" lelujen kokoamisessa, äitini paneutui sielullaan siihen.

Laitoin munat muovipussiin jotta olisi helpompaa. Kaupankassan täti laski ne ja sanoi että onneksi tulee koulun matikka käyttöön. "Tädin" kommentit hämmästytti minua, jotenkin sain sen vaikutelman että täti vois olla joku tuttu, en kuitenkaan viitsinnyt mainita mitä teen työkseni. Täti rupatteli muutenkin niitä näitä.

Kotiin päästyäni laitoin ruokaa jonka jälkeen lähdimme Prisman-lankille koirien kaa. Lenkki kestää n tunnin. Ada sai olla fleksissä ja Iksulle lainasin Adan nahkaremmin. Puolessavälissä Adalle tuli hepulit joten hän sinkoili sinne sun tänne, välillä ajoradalla ja välillä melkein ojassa. Iksu-parka ei päässyt yhtä pitkällä joten häntä harmitti varmaan.

Lenkin jälkeen imuroin ja koirat välttelivät minua&imuria. Onnistuin vetämään jonkun tv-piuhan irti ja pelkäsin jo että mun suunnittelema tv-pitkäperjantai peruuntuisi jos jokin kaapeleista olisi mennyt rikki. Oli nimittäin suuria vaikeuksia löytää missä vika oli. Sain vian korjattua.

Laitoin myös esille pääsiäiskoristeita. Kuitenkin niin korkealle ettei Iksu ehkä ylety niihin.