Tänään Ikwil täyttää 13 vko. Huomenna hän tulee 3 kk ikään. Tänään synttäreiden kunniaksi Ikwi oli päättänyt lukea uusimman Ellos-luettelon ja sieltä tilata uusia vaatteita ja muuta tavaraa. Vahinko vain että naapurin Tuija tuli ulkoiluttamaan koiriani ja keskeytti Ikwilin lukemisen. Ikwil oli ihan selvästi lukenut tarkasti aina sivulle 13 asti. Seuraavat sivut hän oli vain vilkaissut. No, voihan olla ettei Ikwil kehtaa näyttäytyä minun kanssa ja että hän oli tilaamassa mulle uusia kuteita. Pitäis varmaan katsoa lompakosta onko kaikki kortit tallessa.
Ikwilin tuleva opettaja otti minuun tänään yhteyttä ja halusi varmistaa että olemme varmasti tulossa kouluun. On se hyvä että jotkut opettajat melkein soittavat oppilaitten perään.

Ikwilin lähitulevaisuudessa tapahtuu paljon. Parin viikon päästä hän pääsee toisiin rokotuksiin. Syyskuun ekana viikonloppuna hän pääsee meidän mukana KKS:n agilityleirille. Seuraavana v.loppuna on sitten schapeleiri jonne on tulossa n 10 alle 1-vuodenikäistä schapea. Ikwili odottaa innolla leirille pääsyä sillä äiti-Ada on kertonut kivoja juttuja leiri-elämästä. Ja sitä paitsi, Ikwilin iskä, Börje, on myös tulossa leirille.

Ennen sitä on mm nyt viikonloppuna reissu kotiinkotiin, käynti Lotan synttäreillä ja agilitykisat Järvenpäässä. Muulloin Ikwil aikoo ottaa iisisti ja ehkä lukea useampi luettelo. Esillä olis mm Jotexin luettelo. Hän varmaan merkkaa ne hänelle mieluisat tavarat mitä mun pitäisi tilata hänen tuhomien tavaroitten tilalle.