Aamulla heräsin siihen että Ikwil pyysi päästä ulos tarpeilleen. Päästin sen takapihalle jonne hän oli käynyt tekemässä ison paskakasan.

Tunti myöhemmin heräsin taas kun Iksu tassutteli ympäri huushollia. Kun nousin ylös Iksu parkeerasi itsensä vessaoven eteen ja pyysi päästä sinne. Kun aukasin oven, Iksu meni suihkupaikalle ja oksensi ison pötkylän ja yhden nektariinikiven (oli varmaan eilen löytynyt roskiksesta).

Lähdin töihin BH-kokeeseen sateeseen. Olisi kivaa osallistua kokeeseen Iksun kaa joskus ehkä ensi vuonna.

Kun tulin kotiin ja aukasin etuoven, haistoin että paska haisi. Olkkarin matolle oli tehty paskakasa ja sitä paskaa oli myös tippunut muualle matolle. Ei auttanut muuta kun heittää maton suihkuun.

Päivän aikana oli myös olkkarin ainut pitkä verho melkein vedetty alas. En tiedä miksi mutta epäilen että sillä on yritetty peitellä kasaa tai sitten ajateltiin että verho estää pihallemenoa.

Iltapäivällä kävin koirien&Tuijan&Åsan kaa metsälenkillä. Kaikki hyvin kunnes tulimme moottoritien viereen jossa oli oja jossa lillui jotain epämääräistä vihreää. Silta oli hajonnut joten aavistin ongelmia. Yli pääsi Iksu mutta sillä välin kun tituroin yli Adan kaa, Iksu ehti hypätä ojaan.  Sain kiskottua sen ylös mutta sen tassut olivat ihan vihreät. Menetin hermoni ja Iksu sai  vähän matkaa kulkea lyhyessä hihnassa.

Matto oli suihkussa joten ei auttanut muuta kun pestä Iksua pyykkituvan ulkopuolella. Kun Iksu oli vähän kuivinut oli pakko pestä hänet schamppoolla omassa suihkussa (kun matto oli heitetty takapihalle).

Ongelmat eivät loppuneet siihen. Huomasin Adassa kymmenkunta jotain pieniä ruskeita siemeniä jotka olivat tarttuneet Adan korvaläpysköihin ja poskikarvoihin. Kampa esiin ja kamppailu alkoi.

Jotenkin tuntuu kun päivä ei oikein ole ollut minun puolellani. Liian monta tapahtumaa yhdelle päivällä jolloin en oli syönyt muuta kun pari voileipää ja pari kolme kupillista kahvia. Valkosipuliperunat ovat olleet pari tuntia uunissa joten ne ovat varmasti kypsiä mutta myös kuivia. Loppupäivän aion vain istua tai maata sohvalla ja katella tv:tä toivoen ettei mitään muuta tapahdu.

Huomenna on tarkoitus pestä matto ja ehkä käydä iltapäivällä Katin luona Partylite-kutsuilla ja nauttia ihanista leivonnaisista.