Kävimme tänään haku.treeneissä. Alueena oli bunkkerialue mut ei ihan sama paikka mitä viimeksi.
Ada oli taas viimeisenä johtuen hänen juoksuistaan.
Adalle tehtiin kolme valmista ukkoa ja yksi tyhjä pisto.

Eka maalimies oli kiven päällä. Ada lähti tällä kertaa suoraan ukolle eikä ollut vaikeuksia haukkumisen kanssa.
1394561.jpg

Ada haukkuu ekalle maalimiehelle. Tuijan äiti oli tällä kertaa kohteena. Kuvasta näkyy tosi hyvin miten Ada yleensä haukkuu. Nostaa päänsä ylöspäin eli tukka hulmuten.Jopa toinen Adan silmistä näkyy.
Kameran akut ottivat lopputilin joten kuva jäi ainoaksi tällä kertaa.

Toisen ukon kaa ei myöskään ollut ongelmia. Lähetyksessä oli vaihdettava paikka etti Ada liukastuisi. Maalimies oli liikkunut paikallaan mutta pysähtyi kun Ada oli ruvennut haukkumaan. Ei nytkään minkänlaisia ongelmia paitsi että meinasin itse kompastua kun piti hakea koirulin. Treenikaverit kuitenkin kannustivat minua pysymään pystyssä. Nou hätä, Tuijallahan oli kakkoskuski mukanaan jos olisin taas joutunut sairaalaan paikattavaksi. No, sain silloin vajaa vuosi sitten ihan tarpeeksi Haminan terveyskeskuksesta ja Koksin ensiavusta joten yritän pysyä pystyssä.

Kolmas pisto oli tyhjä. Lähetin Adan tän jälkeen suoraan toiselle puolelle. Maalimies toi Adan pois.Ja tämä malimies oli myöskin niin kiltti että veti lyhyen toko-treenin keskilinjalla. Kiitos.

Onneksi tämän viikon treenit sujuivat paljon paremmin kun viime viikon. Silloinhan Ada lähti jonnekin ihan muualle mihin oli tarkoitus. Kai ne juoksut pistävät pienen koiran ajatukset ihan sekaisin.
Taidamme jäädä myös haku-tauolle vähäksi aikaa. Tarkoituksenahan on astuttaa Adaa Börjen kaa huomenna (su 23.3) joten en halua ottaa minkäänlaista riskiä. Kyllähän sitä ehtii treenata myöhemminkin.
Pitäkää jatkossakin peukkuja että kaikki onnistuu suunnitelmien mukaan.

Huolestuin eilen kun Kati sanoi että jos haluaa treenata kahden koiran kaa pitäis myös olla kaksi maalimiestä. Mistähän minä sen toisen löytäisin? Ilmoitus: kaikki kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä. "Maalimiespaikka" on vapaana. Mut sitten Kati sanoi että puute maalimiehestä voi korvata kakuilla. Siihen pitää varmaan pyrkiä. Saisin varmaan joka viikko treenata kahdella koiralla jos tarjoaisin joka viikko kakkua. Pitää miettiä..Meidän tauon aikana pitää varmaan käydä treeneissä ja tarjota kakkua ja siten varmistua että "sopimus" pysyy voimassa.