Olimme sopineet Piian kanssa että lähdemme kohti Lahtea klo 11. Puolelta Mari soitti. Voitte varmaan kuvitella miltä minusta tuntui silloin.Olin ihan varma ettei hän luovuttaisi Ikwiliä mulle. Onneksi hän halusi tietää haluanko itse kammata Adan kaljuksi vai tekeekö hän sen homman. Sanoin että voin ottaa takkuisen koiran kotiin.

Ada oli taas ikionnellinen kuin hän näki minut ja Piian. Hän komensi taas muut koirat jotta he tietäisivät kenen ihmiset tuli. Pennut olivat ulkona tarhassaan. Piia kävi ekana katsomassa niitä ja kun hän tuli takaisin sisälle niin hän haluasi että kävisin hakemassa Ikin sisälle. Tarhasta löytyi vain 4 pentua sillä muut olivat mökin alla piilossa. Luulin löytäväni sen oikean mutta piti vielä tarkistaa ettei se ollut uros. Juotiin kahvit ja allekirjoitimme paperit.  Rekisteritodistusta en vielä oo saanut sillä kennelliitossa on ollut rekisteröintiruuhka eikä Ikwilillä vielä oo rekisterinumeroakaan.

Kun  olimme lähdössä kotiin Adan ryntäsi ulos portistä ettemme varmasti jättäsi hänet sinne. Piia&Ikwil istuivat etupenkillä ja Ada meni takapenkille. Ikwil yritti melkein koko ajan livahtaa mutsin luo mutta Piia esti sen aikeet. Vasta loppumatkalla Ikwil nukahti.

Päästyämme kotiin Aittikseen Ikwil kävi pissalla nurmikolla. Sen jälkeen pisti leikiksi uudella krokotiililelulla ja muilla leluilla. Olimme pihalla sillä aurinko pastoi ja oli lämmintä. Ada yritti päästä levolle mutta sen oli komenettava ipanaa joka yritti päästä tissille.
Kävin Adan kaa Adan pikkumetsässä ja Adalla oli kauheasti paljon viestiä luettavana. Kun tulimme takaisin sisälle niin Adan oli herätettävä Ikwiliä.

Illalla kävimme vielä naapurin Konstan&Kristan terassilla. Ada ja Konsta lähtivät katsomaan olisko Tuija&Åsa kotona ja Ikwil viihdytti minua ja Kristaa..

Eka yö sujui aika rauhallisesti. Ada nukkui vähän aikaa mun kaa sängyssä minne Ikwilillä ei oo mitään asiaa. Ikwil nukkui sekä sängyn alla että sängyn päädyn alla. Ikwil on tehnyt yhdet pissat ja yhdet kakat sisällä muuten olen onnistunut saamaan sen ulos ennenkuin sillä on ollu tosi hätä.
Käytin Ikiä ulkona pihalla n klo 5 maissa. Heräsimme kaikki uuteen aamuun n klo 7.30. Kävimme ulkona aamulenkillä Adan pikku metsässä minne koirat tekivät tarpeensa. Ada oli sitä mieltä että lähdemme moikkaamaan Åsaa ja Tuija. Hän ei millään olis halunnut lähteä heidän etupihaltaan kotiin. Mut eihän naapureitakaan voi herättää lauantain aamuna klo 8 vai voiko??
Aamulla Ikwil löysi toisen schapepennun meidän eteisestä. Peilioven takan asustaa ihan samannäköinen 7-viikkoinen schapepentu kuin Ikwil itse. Parin otteeseen Ikwil on juossut peiliä päin.

Ikwil on jo oppinut uuden tosi tärkeän jutun. Pitää päästä ulos terassille juomaan. Eihän sitä vettä mitä löytyy kupista keittiössä voi juoda. Ja kun Ikwil lähestyy takaovea niin luulen että hän tarvii asioille mut sitten hän käy vesikupin kautta. Olen yllättynyt kun Ikwil on tehnyt vain yhdet pissat ja kakat sisälle. Muut on tehty ulkona sekä omalla pihalla että metsässä.

Adan ilmeistä näkee ettei se ihan oo tyytyväinen Ikwilistä. Luulen kuitenkin että hän on hokannut sen että sängylle ja pienemmällä sohvalle kun hyppää niin saa ainakin toistaiseksi olla rauhassa.Nytkin Ada nukkuu sängyllä ja Ikwil mun jaloissa. Ihan kiva kun tuolin alla on pyörät. En uskalla liikkua mihinkään etten jyrää Ikin päällä.

Äiti ja tytär päivälevolla 11.7.2008:
1724437.jpg