Aamulla aurinko paistoi joten suuntasimme jo klo 10 metsään pienelle lenkille. Päästin koirat taas vapaiksi, Ada oli ehkä vähän aamu-uninen joten Iki kiusasi häntä vielä enemmän. Menetin hermoni jo alkumetreillä sillä koirat lähtivät ihan väärään suuntaan.

Iltapäivällä menimme taas metsään, tällä kerralla teimme ehkä yli tunnin pituisen lenkin. Lenkin aikana nähtiin kaksi russelia (?) jota näimme eilen kaksi kertaa. Eilen pienokaiset eivät uskalleet leikkiä mutta tänään ne uskalsivat jahdata toisiaan. Tänään nähtiin myös urossakemanni joka "kiusasi" Ikiä. Iki yritti päästä jonkun ihmisen syliin, kysymättä lupaa, turvaan isolta rontilta. Ada ei puolustanut Ikiä vaan jatkoi keppien syöntiä.

Blogin yläpalkin kuva on tämänpäiväiseltä iltapäivälenkiltä. Otin kameran mukaan lenkille, onnistuin ottamaan yhden kuvan ennen kuin patterit loppuivat. Onneksi ne latautuivat otosten välillä joten sain valokuvattu koirat kaiken kaikkiaan n 5 kertaa. Joka kerta kun koirat temmelsivät, yritin saada kameran esille, mutta en ehtinyt ennen kuin tilanne oli ohi ja Iki oli lähtenyt muualle.

 

Kotimatkalla tapasimme Kristan ja Konstan meidän naapurista. Teimme vielä heidän kanssa lyhyen hihnalenkin. Ada oli siinä vaiheessa ihan kypsyneen näköinen.

 

Naapurin Tuija soitti ja ilmoitti että Kaakon Käyttökoirien vuosikokouksessa oli mm mulle myönnetty SPKL:n hopeisen harrastusmerkin. Olisi ollut kivaa olla paikalla mutta en tiennyt että saan tämän kunniamerkin. Minusta olisivat voineet ilmoittaa erikseen mulle että toivoisivat mun olevan paikallaan kokouksessa. Samoin kävi kuin mulle myönnettiin pronssinen merkki.