Olimme pari yötä isän luona Porvoossa ja tulimme takaisin Kotkaan joulunviettoon perjantaina.

Tänään heräsin Ikwilin suukkoihin. Yleensä hän ei herätä minua, ei ainakaan suukoillaan. Herättyäni Ikwil juoksi keittiön kautta olkkariin. Luulin et hän oli herättänyt minua siks et vesikuppi olis tyhjä, mut ei....kupissa oli vettä. Olkkarissa Ikwil pyöri ympäri enkä tiennyt miksi hän vei minut sinne. Yleensä hän juoksee etuovelle jos hänellä on hätä ulos. Kuin katsoin ulos takapihalle huomasin et yöllä oli satanut lunta ja maa oli lumenpeitossa. Luulen että Ikwil oli huomannut tämän ja oli ihan kuin pikkulapsi kun hänen piti tulla herättämään minua vain sen takia et ulkona on ihanaa lunta.

Kävimme lenkillä Ikwilin kaa ja leikimme vähän aikaa lumessa. Kotiin tultaessa, yritin saada Adan ylös ja ulos katsomaan et maassa oli lunta. En onnistunut tässä tehtävässä. Jos Ikwil tykkää lumesta niin Ada rakastaa sitä.

Myöhemmin päivällä Ada kävi ulkona ja oli kyllä vähän ihmeissään lumesta.

Attoa on toistaiseksi vietetty rauhallisesti omassa kodissa. Joulupuuroa on nautittu ja joulutorttuja paistettu.

Teetin täksi jouluksi joulukortteja mun rakkaista koirista. Yritin saada lumisen kortin mut kun sitä lunta ei tullut tarpeeksi paljon niin aikaisin päätin teettä kesäisin joulukortin.

"No onkos tullut kesää näin talven keskelle" sopii kyllä aika hyvin ainakin tänne Kotkaan. Tällä hetkellä meillä on lunta maassa mut sataa vettä joten lumi taitaa sulaa aika nopeasti. Märkää on ainakin.

Joulukortillamme

haluamme toivottaa kaikille teille rauhallista joulua!

Illalla avattiin paketit tähän malliin: (onneksi ei saatu särkyviä paketteja)

youtu.be/4sRXVsDGNSM