Eilen olin töissä n 6½ tuntia. Siinä ajassa Ikille oli varmaan tullut pakottava tarve jotakin. Upouusi puhelinluettelo (jota olin epähuomiossa unohtanut sohvapöydän alahyllylle) oli selailtu. Etukannen mainokset olivat olleet tosi mielenkiintoiset. Vanhan puhelinluettelo koki saman kohatlon vähän aikaa sitten. Jostain (ehkä keittiötasolta) oli löytynyt mun kännykkäpussukkani ja siihen kuuluva kaulanauha. Iki oli varmaan luullut kännykkäni olevan pussukassa, onneksi mulla oli puhelin mukana töissä.

Pussukka löytyi ehjänä mutta kaulanauhasta oli se kiristysjutska kadonnut ja sitä nauhaa syöty melkein poikki. Luulen että Ikin oli tarkoitus soittaa jonnekin ja tilata jotain tavaraa.

Tänään kävin Tapiolassa ottamassa vakutuksen Ikille. Olisi pitänyt tehdä se kauan aikaa sitten. Saisi myös autohäkistä alennusta jos on koira vakuutettu Tapiolassa. Pitää varmaan odottaa häkinostossa niin kauan että vakuutuspaperit ovat tulleet.Kiaan pitää varmaan virittää se Tarulta saamani koirakalteri jos saan Kian ennen kuin mulla on se häkki. En ole tiedustellut mitä Kian turvavyö maksaa.

Kävimme tänään n tunnin lenkillä. On ilahduttavaa että koirat voivat ainakin hetkittäin kävellä ihan vierekkäin. Niskani on taas kipeä. Varasin illaksi sauna-ajan jos vaikka saisin sillä paikat kuntoon.

 

Lisäys: Katsoin puhelinluettelosta mitkä mainokset ovat eniten kiinnostaneet Ikiä. Eusivun mainokset: taksitilaus, ja kukkakauppa&hautaustoimisto.

Sisäkannen mainokset: apteekki, pizza-kebab-paikka Haminassa, lakiasiaintoimisto ja parturi-kampaamo.

Varsinaisesta luettelosta, Kouvolan-hakemistossa: Han-Ikk, eli Iki on ehkä etsinyt mitä Ikin alta löytyisi. Han-Ikk-sivuilla löytyy mm seuraavien yrityksien puh.nro: hautauspalveluja, kenkäkauppa, Handelsbanken, hotelli sokos hotell, hyötypaperi, hätäkeskus, Iitin ehtookoti ja If vahinkovakuutuyhtiö. Olisi kivaa tietää minne Iki meinasi soittaa jos olisin jättänyt puhelimen kotiin. Kannattaisiko mun antaa Ikille esim. 1-vuotislahjaksi oman kännykän?

Helin-Helkiö  ja Henttonen-Henttu sekä Horppu-Huotari ja Hurmalainen-Huttunen välissä olevat nimet&numerot ovat kokonaan revitty irti. Ehkä Iki arvaa etten pidä jatkossa luetteloa sohvapöydällä joten numerot oli revitettävä parempaan talteen. Älkää välittäkö jos liikutte Kouvolan suunnalla ja näette Ikin seikkailevan sielläpäin. Hän on ehkä menossa sopimaansa tapaamiseen,