Tänään Ikwil täyttää 5 kk. Synttärisankaria ei häirinnyt se tosiasia että mulla oli eka syysloma-aamu tänään. Ajattelin nukkua pitkään, mutta Ikwil oli toista mieltä. Muistaakseni heitin Ikwilin takapihalle n puoli kuudelta, vaikka pissit oli tehty paperille. Menin sen jälkeen, kun koira oli saatu takaisin sisälle, nukkumaan. Nousin taas n klo 7 jolloin sekä pissat että kakat oli tehty lattialla. Kuulin jotain ääniä joita viittasi siihen että Ikwil tekee tarpeensa, mut en jaksannut nousta joten saan vähän syyttää itseäni.

Lähdimme kaikki pienelle aamulenkille n klo 9 mun aamukahvin jälkeen.

Juutuin tietokoneelle, tuli mm tilattu koirille uudet nimi&puhelinnumerolaatat.
Olin eilen puhunut Tuijalle että ehkä Ikwil tarjoaa tänään synttärikahvit. Oli siis pakko leipoa jotain hyvää, tein toscakakun josta pidän paljon. Oikeastaan tykkään leipomisesta, tulee vain harvemmin leivottua jotta pysyisin linjoissa.

Tuija soitti n klo 11 ja pyysi meidät lenkille. Lähdimme ja päästimme koirat vapaiksi. Ikwil seurasi Åsaa ja saan toivoa ettei Åsa näyttänyt kauhesti paikkoja Ikille. Åsalla on välillä tapana lähteä kauas ja viipyä aika kauan. Koskaan ei tiedä missä hän on käynyt. Ikwil löysi tosi ihanan ojan jossa oli ihan pakko juosta ja "uida". Ikwiliä oli siis pakko käyttää suihkussa lenkin jälkeen.
Tuija&Åsa tulivat kahveille. Ikwil viihdytti Åsaa. Välillä tuli pientä erimielisyyttä mun koirien luista, joten oli pakko pistää luut välillä jäähyille.

Näin kylä että Åsa oli takaovella niinkuin pyytämässä ulos, mutta en päästänyt sitä sinne. Ikwil tekee välillä samoin eikä sillä välttämättä ole hätää. Sitten tapahtui jotain mitä kumpikaan meistä ollut ajatellut. Åsa meni kyykkyyn ja pissasi meidän lattialle....Hätä oli vissiin kasvannut niin suureksi ettei voinut muuta. Ja me olimme niin tyhmiä ja ilkeitä ettemme päästäneet hänet ulos.

Iltapäivällä oli haku-treenit raunioradalla. Ada starttasi viimeisenä (juoksujen takia). Eka ukko löytyi nopeasti vaikka Ada jätti monta piiloa väliin. Toinen oli vähän vaikeampi sillä hän oli kasojen päällä upotetussa kaivonrenkaassa. Ihan sattumalta jäin itse kasan päälle seisomaan ja yllytin Adan etsimään. Toinen ukkeli löytyi viereistä piilosta.
Yritin saada Adaa kontin päälle. Olisi pitänyt kokeilla viedä Adan hihnassa ylös, vapaana hän ei edes tullut rappusten lähelle.

Treenien lopuksi, Ikwil pääsi tutustumaan raunioihin. Ikwil on paljon rohkeampi kuin Ada. Ikwil uskaltaa kiivetä kasojen päälle eikä päätä huimaa. Kati sanoi että Ikwil on paljon enemmän ihmisten perään mitä Ada on. Ada oli n 1½-vuotias kun kävimme ekan kerran haku-treeneissä.