Pääsin tänään töistä klo 12. Ennen kuin lähdin työmaalta puhuin suuni tyhjäksi. En ymmärrä miksi jotkut asiat ovat niin vaikeita. Raivostuttaa kun istut ja mietit miten asiat pitää olla, ja sitten joku ei tee niinkuin olen ollut mukana päättämässä! Sanoin työkaverille että käy sääliksi koiriani kun pääsen kotiin ja olen vihainen. Mietittiin että olis varmaan parempaa jos ajaisin mutkan kautta kotiin tai että jos istuisin autossa vähän aikaa ihan hiljaa ja kuuntelisin rauhallista musiikkia. Ennen kuin pääsin lähtemään töistä, joku näki netistä että Kauhajoella joku oli ammuskellut koulussa.

Kävin ruokakaupassa. Ostin kahvipullaa ja mietin miten istuisin ja rauhoittuisin kahvikupin äärellä ja nauttisin. Mutta kun avasin ulko-oven ja sain kannettua ruokakassit + 15 kg koiraruokaa Ikwilille huomasin mitä täystuho oli tehnyt 5 tunnin aikana. Keittiönpöydälle oli taas kasaantunut pino lehtiä. Ikwil on ollut taas sitä mieltä että hän taitaapi lukea ne lehdet. Myös yksi kukka, joka oli muutama viikko sitten löytynyt lattialta ja selvinnyt siitä, oli taas syöty. Multaa oli hienosti siroteltu tuoleille, pöydälle ja lattialle. Täällä kertaa luulen että termiitti on ollut pöydällä sillä sieltä löytyi se kukka ja siitä revityt lehdet. 

Imuroin eilen ja tänään sain taas imuroida melkein koko kämpän. Kiitos Ikwil siitä ilosta.

Jotexin luettelo oli maisteltu. Ikwil oli varmaan ollu täyttämässä tilauslomaketta "käsin" sillä myös yksi lyijykynä löytyi syötynä sohvalta. Voi sitä pientä rassukkaa kun häntä keskeytetään koko ajan. Pitäisikö mun näyttää Ikwilille miten nettiä käytetään?? Netin kautta on niin paljon helpompaa tilata tavaroita.