Iksu pääsi taas tänään hakuilemaan.

Haminan kohdalla jodlaus takapaksissa alkoi joten oli pinna aika kireellä päästyä treenipaikalle bunkkerialueelle.

Melkein koko treenien ajan Iksu huusi häkissä. Olin ekana maalimiehenä ja silloin Iksu lakkasi huutamasta.

Iksulle tehtiin makkararinkiä jonka jälkeen kaksi peräänajoa ja yksi haamu. Makkararingissä Iksulla oli taas ihan vähän vauhtia.

Ekassa peräänajossa Iksu vähän eksyi matkalla maalimiehen (tänään oli ihan oikea mies meidän ryhmän treeneissä) luo mutta mies löytyi vähän etsimisen jälkeen.

Tokalla kävi samoin sillä maalimies oli piilossa ison kiven takana. Iksu tuli kerran luokseni, kääntyi takaisinpäin ehkä metri minusta. En tehnyt mitään jonka jälkeen Iksu meni takaisin etsimään. Hyppäsi kivelle ja käytti ihan selvästi nenäänsä. Kävi vielä  kerran minun luonani ennen kuin malttoi mennä maalimiehen luo. Iksu oli ekalla kerralla juossut maalimiehen ohi. Eihän sillä ole aikaa pysähtyä ja miettiä missä ukko voisi olla.

Kolmas oli haamu. Ikwil ei ehkä nähnyt haamua, juoksi kyllä täysii metsään mutta palasi sitten mun luo. Haamu tuli taas kunnolla haamuilemaan jonka jälkeen Iksulle oli helppo työ löytää viimeinenkin ukon. Matkalla keskilinjalle Iksu hyppäsi välillä kivelle sillä maalimiehellä oli siten helpompaa syöttää sille makkaraa. Fiksu tyttö toi Iksu.

Kuvasin pätkä Iksun makkararingistä. Laitoin pätkän youtubeen. Valitettavasti se on ilman ääntä.

http://www.youtube.com/watch?v=3dSYHqsajNc

Videopätkä on alussa väärinpäin, onneksi tajusin kääntää kameran parin sekkan jälkeen. Aina en ihan ehtinyt mukaan. Iksulla oli vauhti päällä.