Tänään vietetään Ikwilin 8 vko-päivää. Sankari itse aloitti päivän oksentamalla. Mitä lie on eilen syönyt? Multaa? Oksia? Ruohoa? Myös pieni lammikko löytyi aamulla äidin sängyn vierestä ja eteisen paperilta.
Kun kukaan ei musitanut Ikwiliä kukkapuskalla, sankari itse kävi "poimimassa" oksan meidän pihapensaasta. Oksa oli silputtava olohuoneeseen, niinhän kaikki päivänsankarit tekevät.

Aamulla äiti ja tytär pistivät leikiksi. Emännällä oli aamulenkillä täysi työ pitää koirat erillään toisistaan.Sisälle päästyään, leikki jatkui. Emäntä yritti heittää koirat pihalle, siinä onnistumatta. Ulkona ei löydy sohvaa minne äiti voi hypätä eikä Ikwil pääse sohvan alle tai taakse piiloon. Kun eletään ilman mattoja, juoksukisa olohuoneesta eteiseen ja takaisin muistutti enemmän pikaluistelua. Mitä mahtaa Adan hieroja sanoo huomenna kun tulee hieromaan Adaa?

Päivällä naapurin Tuija ja Åsa tulivat käymään. Tuijan sormet ja kengät olivat tosi herkullisia.Tuija hypytti Åsaa meidän pihalla, samaan aikaan toinen koiristani hyppi tasatassuin sisällä ja toinen pomppi pihalla.

Huomasin eilen että minun Crocseihin on ilmestynyt outoja "reikiä". En tiedä mistä ovat tulleet, epäilen että meidän eteisessä asuu joko matoja tai Crocseihin erikoistuneita muurahaisia. Pitäis varmaan soittaa Mr Crocsille ja valittaa...