Ikistä on melkein tullut sisäsiisti. Hänen mielestä kaikki pissapaperit ovat ihan turhia. Jos liru tulee, sitä voi tehdä mihin tahansa. Paperit voi siis siirrellä tai silputa. Viime yönä käytin Ikwilin kerran takapihalla, aamulla en jaksanut nousta sängystä vaikka olkkarista kuului ääniä, joten pissat oli tehty paperille.

Parina päivinä Ikwil on ihan selvästi tehnyt mieli lukea lehtiä. Onneksi niitä on löytynyt keittiön tuolilta tai pöydältä. Eilen oli tuolilta otettu kaikki lehdet+ 6. luokan matikan kirjan + mm arkillinen kalustehuopatarroja (niitä mitä pitää laitta esim. sohvan jalkojen alle jotta jalat eivät naarmuta lattiaa kun sohvaa siirretään). Suurin osa tarroista oli vain vedetty pois arkista, muutama pieni musta tarra oli varmaan kelvannut ruoaksi. Matikankirja on ihan ehjä. Vaikka Ikwil on tosi fiksu, niin 6. luokan matikantehtävät olivat varmaan liian vaativia Ikwilille joka ei vielä ole päässyt kouluun. Keittiön pöydältä oli myös otettu kukkanen. Kukka oli varmaan pahan makuinen kun sitä ei oltu syöty. Kukkaruukku löytyi sohvan takana ja mullat oli hienosti siroteltu ympäri keittiötä&olkkaria.

Tänään lehdet oli otettu keittiön pöydältä. Pöydältä oli myös viety ilmais-dvd tiikeristä. Siinä vaiheessa kun dvd oli viety olkkariin, Ikwil oli varmaan huomannut ettei meillä ole dvd-soitinta eli dvd:n koteloa oli vain syöty kulmasta ja jätetty sitten sohvalle.
Ihan just kun istuin täällä koneella kuului jotain syömisääniä olkkarista. Kävin kerran katsomassa ja silloin Ikwil leikki omien leluillaan. Äänet jatkui mutten käynyt katsomassa. Kun vihdoin kävin, Ikwil makasi sohvalla ja söi mun yhtä kenkää. Iki oli siis käy nyt nappaamassa nahkakengän meidän eteisestä ja vienyt sen makkarin oven ohi sohvalle. Onneksi Ikwil ei ehtinyt tuhota kengän totaalisesti. Muutama hampaanjälki näkyy kengästä mutta tuskinpa joku köy tarkastamaan sitä niin läheltä.

Meiltä ei varmaan löydy kauhean montaa kulmaa mitä ei olis maisteltu. Kävin naapurin Retu-tiibetinterrietä moikaamassa maantantaina. Yritin näyttää Retulle mistä heillä löytyisi pureskeltavaa, mutta hän ei silloin näyttänyt kauhean innostuneelta. Tiistaina Retu kävi painimassa Ikwilin kanssa meidän takapihalla. Samalla kun painivat, irtosi Retulta ainakin yksi hammas. Meidän pitää varmaan vähän ajan päästä käydä Retun luona poistattamassa Ikwilin maitohampaita.

Huomenna lähdemme Virroille schape-leirille. Luulen että Ikwil on leirin kuopus. Ihmisen on oltava hullu kun ajaa yli 800 km yhden leirin takia. Sunnuntaina pitäis ehtiä klo 18.30:ksi Karhulaan tapaamaan Ikwilin tulevan opettajan. Saija haluaisi tietää ennen koulun alkua mitkä ovat meidän (mun ja Ikin) tavoitteet ja motivaatio kurssin suhteen.