Olen parina viikkona tehnyt silleen että olemme kahdestaan Ikwilin kanssa käyneet aamulenkillä. Sen jälkeen olemme käyneet hakemassa Adan mukaan. Ikwilhän kaipaa pitempiä lenkkejä ja haluaa heti herättyäni ulos.
Viime viikolla Ada ei enää suostunut tulemaan ulos aamuisin. Päätin etten pakota, jos hän ei halua niin so what. Yhtenä aamuna vedin Adan alas sängyltä.
Seuraavana aamuna en jaksannut sitä joten hän sai jäädä nukkumaan. Yleensä hän ei edes nosta päätään kun kysyn haluaako hän ulos.

Viime torstaina Ada kävi ulkona pissillä n klo 22. Seuraavan kerran kun hän oli ulkona oli perjantaina n klo 15.30. Ada oli siis ollut yli 17 tuntia sisällä tekemättä tarpeitaan. En usko että hän on kipeä, häntä ei vaan huvita käydä ulkona, ei ainakaan minun ja Ikwilin kanssa.

Tänään aamulla kun olin lähdössä töihin, päätin vielä käyttää Ikwilin ulkona. Samalla kuin aukasin ulko-oven ja astuimme ulos, Adakin päätti tulla mukaan. Onneksi en ehtinyt paiskata oven kiinni, Ada olisi varmaan jäänut oven väliin ja saanut siitä traumoja.