Sain tänään jopa nukkua klo 7.20 asti. Ikwil oli yön aikana kussut kerran lattialle.
Vein ekaksi Ikwilin ulos, sillä sillä tuuppaa olemaan aika kova hätä. Kiersimme pitkästä aikaa Adan pikku-metsän läpi ja kultsu-Åsa tervehti meitä haukkuen. Sen jälkeen sisään hakemaan Adan ulos. Sain vetää hänet sängystä, sillä hän ei ollut menossa minnekkään.Pieni lenkki molempien koirien kanssa.

Soitto hammaslääkärin vastaanotolle. On nimittäin ollut taas hammassärkyä. Sain ajan klo 10:ksi.
Töihin tunniksi jonka jälkeen kotinurkille hammaslääkärille.
Lääkärikäynnin jälkeen takaisin töihin jossa sitten viivyin reilut kaksi tuntia. Pesin yhden työtoverin mukia jolloin toisen muki tippui lattiaan ja meni tietenkin rikki. No yksi muki on aika pientä ja sen voi aina korvata.

Töitten jälkeen lähdin ostoksille. Kävin ekaksi ostamassa työkaverille uuden melkein samanlaisen mukin. Sitten suuntasin eläinkauppaan ostamaan 18 kg (15 kg hinnalla) koiranruokaa, muutaman luun (sai 3 samanlaista 2 hinnalla), koirankeksejä ja pari vinkulelua (sai 2 yhden hinnalla).

Sitten seuraavaan kauppaan ostamaan mm purutikkuja koirille, tuulilasinpesunestettä, pesupulveria ja muuta hyödyllistä. Sain kylläkin ostettua itselleni myös Mörkö-mukin. Olinhan kuitenkin ollut ahkera&kiltti ja käynyt hammaslääkärillä vaikka mulla sitä hammaslääkäripelkoa onkin.
Sitten vielä maksamaan opettajayhdistyksen laskuja ja ruokakauppaan.

Eli raha paloi, mutta säästin mielestäni aika paljon rahaa kun sai ilmaiseksi tavaraa.

Piti vaihtaa kotisivujen ulkoasua vähän. Vaikka onkin joulukuun toinen päivä, ulkona ei paljon huomaa sitä. Sen verran pimeätä ja kosteata siellä on.