Aloitin työt vasta klo 11.15 (tai oikeastaan klo 10.45 kun oli vanhempainvartti yhden oppilaan äidin kaa). Heräsimme Ikin kaa kuitenkin n 6.30 jolloin hän tuli antamaan suukkoja mulle. Ikihän ei saisi nukkua sängyssä, mutta melkein joka aamu herään siihen että Iki nukkuu vierelläni ja Ada jalkopäässä.

N klo 7 kuulin että jompikumpi koiristani valmistautui oksentamaan. Ada istui sängyllä ja ehdin saada hänet lattialle ennen kuin laatta lensi (mistä tämmöinenkin sanonta). Adan oksennukset olivat pelkää nestettä. No, se siitä leppoisasta heräämisestä.

Keitin aamukahvit ja söin aamupalaa. Vähän sen jälkeen Iki rupesi oksentamaan. Sain kuljetettua Ikin vessaan jonne hän oksensi lattialle. Kummallista kyllä Ada oksentaa aina kaksi kertaa peräkkäin ja Iki vain kerran.

N klo 9 lähdimme metsälenkille. Vajaa tunnin päästä tulimme takaisin kotiin ja aloin paistamaan lihapullia jotta ehtisin syödä ennen töihin menoa. Jotenkin kaikki viivästyi, klo oli jo 10.15 kun pistin makaronit kiehumaan. Eihän mä ehtinyt syödä mitään joten pakkasin kuumat lihapullat ja makaronit purkkin ja otin ne mukaan töihin.

Ennen töihin menoa Delta-auton automyyjä ehti soittaa ja sanoa että saan huomenna käydä hakemassa Kian kotiin. Pääsen vasta töistä huomenna klo 16, joten saan jännittää koko päivän.

Töitten jälkeen kävin nopeasti Kotkansaarella mm hakemassa valokuvia ja askartelutarvikkeita. Poistin Marcosta kaiken ylimääräisen ja pistin Marcon kesärenkaat kyytiin. Huomenna pitää muistaa otta auton vara-avaimet mukaan jotta en tarvii käydä kotona hakemassa ne ennen kuin luovun Marcosta.

Luulen että saan luvan pärjätä ensi viikonlopun ilman häkkiä autossa. En itse jaksa kantaa sitä autoon enkä halua kolhia upouutta kaaraa. Huomenna illalla Ada pääsee koeajelulle kun menemme agility-treeneihin. Lauantaina on Ikin vuoro kun käymme koulussa ja ehkä iltapäivällä mätsärissä.

Sunnuntaina on ehkä haku-treenien vuoro. Pitäisikö mun ottaa Ikin mukaan autoon, jos vaikka hän maistaisi miltä Kian turvavyöt maistuvat.