Adan hieroja (arvaa nauroiko oppilaat kun sanoin että tunti loppuu vähän aikaisemmin kun Adan hieroja tulee meille? Kysyivät saako Ada myös manekyyriä ja vastaavia hoitoja) kävi tänään hieromassa Adaa. Adan toinen puoli oli parempi ja Ada antoi aika hyvin Saijan hieroa itseään. Niskassa oli tiukka kohta.

Kerroin eilisestä lenkistämme Tuijan ja Åsan kanssa. Ada jäi aina meidän jälkeemme ja kun Iksu huomasi että Ada tuli perässä, Ikwil kääntyi takaisin ja juoksi täysiä Adaa päin. Kumpikaan ei väistänyt joten kuonokolari näytti aika pahalta. Ei ole siis ihme jos Adan niskassa on jäykkyyttä.

Saija neuvoi meitä vaan käymään perjantain agility-treeneissä kokeilemassa miltä Adan hyppy vaikuttaa&näyttää. Jos Adalla on selviä vaikeuksia, ei kannata ajaa Järvenpäähän kisoihin lauantaina. Olen Saijan kanssa ihan samaa mieltä vaikka haluasinkin kisata lauantaina. Mutta onhan Ada kuitenkin mun paras ystävä eikä kukaan halua että ystävää kärsii vaan siksi että itse saisi olla esillä ja näyttää muille mitää osaa.

Kotona en mitenkään huomaa että Adan selkä olisi jumissa.

Saija tutki myös Adan tassut ja huomasi että Adan kynnet ovat vähän turhaan pitkät. Pitäisikö kuitenkin varata ajan Adalle manekyyriin??

Illalla ada pyysi monta kertaa Ikwiliä leikkiin. Yritin katsoa ettei tyttöjen leikit menisi liian rajuiksi, ottaen huomioon että Ada kroppa voi olla kipeä päivän hieronnan jälkeen. Kuitenkin Ada pyysi/pakotti Iksua monta kertaa leikkiin. Merkki parantuneesta selästä vai tekemisen puutteesta.

Saija sanoi että Ada on laihtunut viime hieronnasta (n 1½ viikkoa sitten). Tänään illalla Ada kolisteli kupillaan siihen malliin että rouvalla vaikutti olevan nälkä.