Heräsin aamulla siihen että mulla oli päänsärky. Ihan kiva alku tällä päivälle.

Ikwil ei ollut pissinyt sisälle yön aikana. Päästin sen ulos takapihalle. Kun hän pyysi sisälle (työnsi kuonon ovenrakoon) päästin hänet sisälle kun luulin että tarpeet oli tehty. Vähän sen jälkeen Ikwil kyykistyi pissapaperille, aikomuksena pissiä siihne. Vedin Ikin niskasta ulos pihalle ja lähdin itsekin tarkistamaan tekeekö hän mitään ulos. Kesti pari minuuttia ennenkuin Ikwil tuli siihen tulokseen ettei pääse takaisin sisälle ennenkuin pissit on tehty.Kehuin Ikiä kun hän oli reipas tyttö.

Kun olimme lähdössä aamulenkille en saanut Adaa ylös sängystä. Huusin ja kutsuin sitä mutta rouva oli sen näköinen että lähtekää vain, kyllä minä pärjään. Päätin vain sulkea ulko-oven ja sitten käydä hakemassa Adan sisältä. Näin kuitenkin ikkunasta että hän istui sängyllä ja katsoi, lähteekö nuo kaksi varmaan. Lähdimme sitten kahdestaan Ikwilin kanssa lenkille.
Kun tulimme takasin kotiin, näin ulko-oven ikkunasta että Ada istui oven takana. Kun avasin oven, rouva oli menossa takaisin nukkumaan. Sain hänet kuitenkin kutsuttua takaisin ja jopa ulos lenkille.
Kun tulimme takaisin kotiin, näin makkarinikkunasta että Ikwil oli melkein kirjoituspöydällä. Ikkunan edessä on tuoli johon Ada hyppää kun hän haluu katsoa ulos. Ikwil on varmaan hokannut tämän tuolin. Ei siinä mitään muuta kun että kirjoituspöydällä on vähän tavaroita joita en halua että Ikwil tuhoaa.

Töissä mulle tuli niska tosi kipeäksi. Tämä voisi ehkä johtua siitä kun olimme eilen metsässä Tuijan&Åsan kanssa ja Ikwil veti yht äkkiä hihnassa kun hän leikki Åsan kaa.

Iltapäivällä töitten jälkeen meni mme Mustiin&Mirriin ostoksille. Ekaksi Ikwil pääsi kauppaan. Ikwil sai uuden punaisen puolikuristavan topatun Hurtta-kaulapannan ja myös punaisen hihnan. Ikwil löysi kaupasta tosi ihanan (ihan hyvännäköisen miehen) asiakkaan jota hän pussasi. Ada sai myös samanlaisen kaulapannan ja sitten ostettiin muutama pupukorvan.
Ikin panta on vielä vähän iso, joten pitää olla tarkkana ettei hän peruuta ja pujottelee pään pannasta.
Kävimme lyhyellä lenkillä Karhulassa.