En tiedä mitä Ikwil on tänään puuhannut. On ollut tiistai eli mulla on ollut klo 8-10 ja klo 12-14 töitä. Kävin klo 11 jälkeen kotona ja aamutuntien aikana Ikwil on selvästi askarrellut jotain. Arvaan että joko hän on tehnyt juolukortit valmiiksi tai sitten hän on isälleen, Börjelle, tehnyt isänpäiväkortin. Lattialta löytyi nimittäin pureskeltu teippirulla ja punainen puuvärikynä. Myöhemmin löytyi sohvan takana, ikkunalaudalta piilotettu teippirullapötkö jossa oli n kuusi teippirullaa.En tiedä mihin Ikwil on ajatellit käyttää näitä rullia??

Makuuhuoneen lattialta löytyi myös yksi puutarhatuolin pehmuste. Ehkä Ikwil on yrittänyt joko paketoida sen tai tuunata sitä värikynällä tai teipillä. Ehkä isä oli saamassa pehmusteen isänpäivälahjaksi. Pehmuste on aikaisemmin lojunut yhdellä keittiötuolilla.

Kirjoituspöydällä oli mun vanha nahkainen lompakko, jota luulin tyhjäksi. Lompakko on aikaisemmin ollut pöytälaatikossa ja jossain vaiheessa olen unohtanut sen pöydälle. Tänään Ikwil oli päättänyt katsoa löytyisikö lompakosta rahaa joten lompakkoa oli hajoitettu. Lompakko löytyi useammassa eri osassa lattialta ja sängyltä. Kun tarkistelin vahingot, löysin lompakon sisältä viidenkympinsetelin. Ja seteli oli ihan ehjä. Onneksi Ikwil ei ollut ehtinyt syödä tai repiä setelin. En kylläkään muista olisiko lompakossa voinut olla enemmän rahaa, epäilen.

Kai Ikwil tuli siihen tulokseen että iskälle pitäisi myös hankkia kunnon lahja tai sitten kortista ei tullut mitään kun paperia ei löytynyt. En usko että Börje olis kauhean iloinen pissapaperista tehdystä kortista vaikka Ikwil olisi piirtänyt siihen punaisella kynällä. No, onhan oma isä ainakin näyttänyt iloiselta kun tytär on antanut hänelle vaikka mitä lahjoja (yleensä aikaisemmin itsetehtyjä) isänpäiväksi. Ajatushan on siinä tärkein.
Lisäys: Muistui mieleeni että Fiskarsin keitiösakset löytyivät sohvalta.