Tänään oli Ikwilin toinen rokotuskäynti. Melkein maalla kun asutaan, Ikwil ei ole kauhean monta kertaa käynyt kaupungilla joten kävelimme ihan muuten vaan muutaman korttelin Kotkassa. Ikwil on sitä mieltä että kaikki ihmiset, iästä huolimatta, ovat hänne parhaita kavereita. Melkein joka kertaa hän pettyy kun bestis ei edes kato häntä. Meidän pitäis useammin käydä kaupungilla. Ehkä mun pian pitäis ottaa Ikin mukaan koirapuistoon jotta hän tottuisi siihenkin.

Ikwil oli taas tosi pirteä ja utelias Jennin luona. Jenni oli vissiin taas unohtanut pestä kasvona, niin paljon Ikillä oli nuoltavaa. Jennillä oli myös tosi hyviä nameja, Ikwil ei edes huomannut kun sai rokotuksen. Jennin mielestä Ikwilin alakulmurit ovat jo paljon parempia, jatkossa kannattaa vielä jumpata niitä.
Punnitsin Ikin ja en uskonut silmiäni. Naisen painoa ei saa sanoa mutta voin sanoa että Ikin paino on n kuukaudessa noussut 48 %. Ja minä kun luulin että olin antanut liian vähän ruokaa sille. Kolmen viikon kuluttua Iki saa rabies-rokotuksen ja mikrosirun. Jennin mielestä Ikwil on tosi ihana. Iki meni Jennin syliin ja siitä yritti kiivetä olkapäälle. Jenni kysyi Ikiltä, luuleeko hän että hän on kissa. Kissat kuulema kiipeävät olkapäälle. Sanoin että joku kavereistani oli epäillyt että Ikin isä vois olla kissa. Toivottavasti voin ensi viikon leirillä tutkia onko Börje todella koira vai onko hän kissa.
Jenni huomasi myös että Ikwil on vaihtamassa hampaitaan. Keskimmäiset etuhampaat olivat jo vaihtuneet.

Adalta löytyi taas kaksi erillistä punkkia. Kun syynäsin sitä toista, huomasin että siinä oli kaksi eli punkilla oli punkki. Ihan oikein sille.