Eilen illalla kävimme taas Adan kanssa agilitytreeneissä. Olimme poissa kotoa n kaksi tuntia. Lähtiessämme huomasin että untuvatakkini oli jäänyt roikkumaan eteiseen joten olin vähän huolissani siitä olisiko untuvat levitetty lattialle kun tulisimme kotiin. Onneksi takkia ei oltu revitty alas. Jonakin päivänä Ikwil vielä yllättää minua täysin.
Yksi treenikavereista kysyi onko Ikwil vieläkin täystuho. Olin vissiin unohtanut Ikwilin viimeisimmät jekut, kun vastasin että kyllä, Ikwil on mielestäni rauhoittunut.

Kotiin päästyä huomasin ettei hän ihan vielä ole rauhoittunut. Eteisen tuolin päälle olin jättänyt housuni. Housuista Ikwil oli vetänyt mustan nahkaisen vyön. Ensin löysin vain osan siitä vyöstä (siinä missä on solki) joten luulin että Ikwil oli syönyt n ½ metriä nahkaa. Onneksi löytyi se toinenkin pää vyöstä. Ikwil on kuitenkin niellyt pari senttiä nahkaa. Kai se tulee ulos jossain vaiheessa.....
Tänään aamupäivällä kävimme Adan kanssa vähän jouluostoksilla. Aika vähän joululahjoja tuli ostettua mutta kuitenkin...Oli myös pakko käydä ostamassa pari uutta vöitä ettei housut tipu. Kävimme sen jälkeen hakemassa ruokaa Mäkkäristä. Ada söi melkein kaikki keksit mitä saatin McDrive:sta. Ikwil ei ole vielä päässyt Mäkkäriin joten Adan mielestä keksit kuuluivat hänelle sillä eihän Ikwil tiennyt vaatia oman osuutensa niistä.

Teimme Ikwilin kaa piparkakkutaikinan josta olis huomenna tarkoitus leipoa pipareita. Sain viime vuonna Kaakon Käyttökoirien pikkujouluissa noutajanmallisen piparimuotin joten viime vuonna leivoimme tosi oudon näköisiä noutaja-pipareita. Suurin osa noutajista tuli töpöhäntäisiä. Tuija oli tänä vuonna saanut TOSI-ISON possunmallisen muotin jota saamme varmaan lainata jos haluamme. Laatikosta löysin muutaman muunkin muotin. Olisi kivaa jos joskus löytäisi schape-muotin.