Blogini päivityksestä on taas kulunut n kuukausi. Kuukauden aikana olemme "viettäneet" pääsiäistä, oman ja Adan synttäreitä ja käyneet viikoittaisissa treeneissä. Näistä ehkä myöhemmin lisää....

Eilen kävimme Iksun kaa möllikisoissa Lappeenrannassa. Matkaseurana oli Anne ja Terhi plus koirat Minttu, Hilma ja Maire. Osallistuimme sekä mölli- että kilpailevien radalle. Tuloksena oli 65,21 vp ja 9. sija sekä hyl. Mölliradalla Ikwil ei tehnyt A:n alastulokontaktin toivotulla tavalla joten käskytin hänet takaisin A:lle. Sen jälkeen hän ei maltannut tulla pois sieltä vaan kävi monta kertaa kokeilemassa LAU:n A.ta. Tulos sisälsi neljä hylkyä ja kaksi kieltoa plus n 12 s yliaikaa. Puomin alastulo meni kuitenkin ihan hyvin.

Kilpailevien radalla tuli hylky jo kolmannella esteellä. Ennen sitä I kiersi jo tokan hypyn ja ehti putkeen ennen kuin ehdin itse mukaan. Taas sujui puomin alastulo malliikkaasti jonka jälkeen koira ampaisi A:lle eikä tehnyt kontaktin hyvin. Keppien alku tuotti taas ongelmia, sit kuin oikea väli löytyi sujui pujottelu ihan mukavasti. Keinulla en musitanut käskyttää Iksua. Loppu sujui sitten ihen hyvin vaikka sekin oli aika mutkikas. Saan olla aika tyytyväinen meidän suorituksiin. Kertaakaan Iksu ei lähtenyt moikkaamaan tuomaria tai ratahenkilöitä.

 

Tänään kävimme koko perhe retkellä Haminassa. Retken päätarkoitus oli käy dä Mustissa&Mirrissä geeninäyteotossa Iksun kaa. Adahan jo kävi luovuttamassa vertaa tieteelisille kokeille vähän aikaa sitten kun hän pääsi mukaan schapendoesyhdistyksen monimuotoisuustutkimukseen. Olin vahvistanut tulomme s-postitse mut se ei ollut saapunut perille. Kun saavuimme liikkeeseen, näytteenottaja oli jo lähtenyt pois. Saivat kuitenkin hänet kiinni puhelimitse ja muutaman minuutin kuluttua hän saapui paikalle ja otti verinäytteen Iksusta.

Sen jälkeen kävimme pienellä lenkillä Haminassa sillä Adakin pääsi mukaan ympyräkaupunkiin. Tulin taas siihen tulokseen että pitäisi useammin käyttää koiria kaupungeissa. Iksu on ihan ymmällään kun pitäisi kävellä nätisti eikä voi mennä joka ovesta sisään.