Kävin tänään ostoksilla. Sillä välin jompikumpi koiristani oli ottanut tavaroita keittiön työtasolta. Mietin vielä kaupassa pitäisikö mun ostaa leipaa. Muistin että pussissa oli vielä pari palaa ruisleipää joten jäi leivät ostamatta. Olisi pitänyt kuitenkin ostaa sitä leipää sillä se leipäpussi löytyi syötynä lattialta ja toisesta palatsa oli syöty (tai pilkottu) reunat. Tasolta oli myös otettu kummitytön tekemä sydän muovisista helmistä, expot-pakkaus ja teippirulla. Expotpakkaus oli onneksi ehjä, muut tavarat meni roskikseen. Oliko expot-pakkauksen ottaminen merkki sen tarpeellisuudesta vai siitä eroonpääsemisestä, sitä en tiedä.

Luulin kuitenkin että Iksun tuhoamisvimma olisi ohi. Olin ilmiselvästi väärässä. Iksu on siis epäilty nro yksi. Pitää lähipäivinä tarkkailla ilmestyykö niitä vaaleanpunaisia tai liloja helmiä mun toisesta koirastani. No onhan se toinen koira voinut syödä sitä mitä toinen on haalinnut pöydältä.

Iksu on ominut Adan tavan nukkua pitkään aamulla. Tänään hän tuli aamulla olkkariin mun perässä mutta ei aluksi näyttänyt minkäänlaisia merkkejä siitä että haluaisi ulos. Raapi takaovea pari kertaa, kun aukasin ovea, Iksu hiippaili päinvastaiseen suuntaan. Vasta klo 9 jälkeen Iksu makasi ja itki ja käytin häntä sen jälkeen ulkona. Ada kävi aamulenkillä n klo 16. Kävimme Tuijan&Åsan&Åsanpojan Jerryn kaa metsälenkillä. Iksu löysi uintipaikan jostain ja tuli takaisin uitetun rotan näköisenä. Kivaa oli.