Kävimme koko perhe tänään Haminassa mittaamassa Adan. Ikwil vinkui melkein koko matkan Haminaan ja takaisin. Kun jätimme hänet yksin häkkiin niin vinkuminen ja protestointi jatkui.
Adaa mitattiin vielä maksiksi. Mun pitää varmaan tyytyä siihen että se on maksi. Toivottavasti Ikwil ei kasva yli medi-korkeuden.

Eilen mun isä ja Madeleine tulivat kylään. Iltapäivällä Tuija ja Åsa kävivät taas hyppimässä. Tai Åsahan se hyppäsi vähän enemmän kuin Tuija. Tuyija oli niin ystävällinen ja otti Adan mukaan lenkille. Pääsin siis taas harjoittelemaan luoksetuloa Ikwilin kanssa.
Saija tuli sitten hieromaan Adan. Hänen mielestä Adalla on ihan hyväst lihakset vaikka on ollut niin kauan tauolla. Nyt mun pitäis joka päivä venytellä Adan raajoja jotta ne pysyis kunnossa. Heironnan ajaksi Ikiä oli teljetty lainahäkkiin. Siellä se alkuajan vinkui ja huusi mutta tyytyis sen jälkeen kohtaloonsa. Jotuneeko tämä siitä että valvotin sitä kunnes Saija tuli.

Eilen illalla kävimme ekan kerran agilitytreeneissä. Ikikin oli mukana. Teimme Adan kanssa vain kepit, puomi ja pari putkea. Ne meni kuitenkin aika hyvin. Ada oli taas oma itsensä. Joko minua jännitti ihan kauheasti tai sitten Ada muistaa mihin sitä yhtä pantaa käytetään. Kun otin Adan agilitypannan kaapista, Ada ei voinut rauhoittua ollenkaan.
Ikwil teki treeneissä kepit (melkein kaikki). Kyllä siitä sitten aikanaan saa kunnon agilitykoiran.
Kotiin pästyämme Ikwil rupesi oksentamaan. Ehkä tämä johtuu siitä että se kävi autoilemassa tai siitä että se oli päivän aikana saanut nameja ja omenaa. Onneksi se on niin pirteä ja vilkas etten epäile että se olis kipeä.

Tänään (lauantai) leikkasin hirviön kynnet. Otus huusi niinkuin sitä olis tapettu. Yritin sanoa sille että kaikkihan pennut kuolevat kun niiltä leikataan kynnet. Siksi pentuja näkee vain vähän aikaa ja sitten ne katoavat jonnekin.Ei se Ikwil siitä rauhoittunut. Löysin Ikistä taas yhden punkin.
Otuksella näkyy olevan nälkä. Annoin äsken sille päivän toisen ruuan. Ikwil haistoi että muovilaatikossa hänen ruokapaikan lähellä olis lisää hänen ruokaa mutta kansi on tiukasti kiinni.Tyypillistä.