Lähdimme ekan kerran "ukkilaan" lauantaina 2.8. Olin ostanut Ikwilillle omat turvavyöt ja kokeilimme niitä ekan kerran. Päätin että Ikwil saa toistaiseksi matkustaa etupenkillä ja Ada takapenkillä.
Perjantaina Ikwil oli taas mukana agilitytreeneissä ja silloin molemmat koirat matkustivat takapaksissa. Ikwil oli yksin ollessa, muotoillut makuualusen ja takapenkin turvavyöt. Eli yksin sitä ei kannata jättää sinne. Tietenkin pitää vähän protestoida kun kaikki muuta paitsi hän saa treenata.
Ikwil sopeutui aika nopeasti etupenkilllä makaamiseen ja kotikotimatka sujui tosi mallikkaasti.

Perillä poimimme isäni kanssa mustaviinimarjoja ja koirat olivat sillä välin vapaina hänen pihallaan. Ihmettelin illalla miksi Ikwil rapsutteli itsensä. Vasta myöhemmin muistin että molemmat koirat olivat pudonneet nokkospuskiin. Ei mikään ihme jos kutitti...Mehustimme marjat saman tien.

Sunnuntaina kävimme ensin Lotan luona. Siellä oli vastaanottokomitea valmiina. Ada on aina tykänyt käydä moikaamaassa Tallbergin perhettä, vaikka vierailut ovat aika rankkoja 4 lasten takia. Nytkin heidän jääkaapinovi aukesi ja sieltä Ada sai herkkuja.
Kotimatkalla kävimme vielä moikaamassa Pernillaa. Ada oli sitä mieltä että Pernillan makkariin pitäsi päästä sillä sinne oli lukittu Pernillan kissa Alma.

Kotiintulon jälkeen lähdimme pienelle lenkille Tuijan&Åsan kaa. Sen jälkeen Tuija pyysi meidät heille grillaamaan ja siellähän vierähti muutama tunti.