Ikwil pääsi Haminan koiranäyttelyyn. Yhteensä oli 6 schapea ilmoitettu. Samasta perheestä oli ilmoitettu kolme urosta (Quille, Uuno ja Nero) joten mulle jäi näyttelypaikalle asti mysteerinä mitkä oli nuo puuttuvat kaksi. Urosten omistajan Riitan kanssa oli jo sovittu että heidän Uunosta tulisi Rop sillä mulla oli vähän kiire Suhinoihin.

Puuttuvat koirat oli Paula Lehdistön omat kasvatit Quibus ja Reino. Nero oli päättänyt lähteä muihin tärkeimpiin hommiin joten 5 oli paikalla. Quillelle annettiin Eri ja Sa, Reino sai vissiin Erin mutta ei sa:ta. Uuno sai Eri:n, sa:n. Uunosta tuli myös paras uros ja sai cacibin. Quille sai sertin ja vara-cacibin (jota vahvistetaan cacibiksi).

Quibus ei saanut kuin erin joten Ikwilillä oli hyvät mahdollisuudet saada sen puuttuvan sertin. Kehässä Ikwil oli rauhallinen ja liikkui tosi hyvin. Tuomari ei kauheasti kopeloinut koiria vaan katsoi niitä kaukaa ja juoksutti aika paljon. Ikwil sai erin, sa:n, sertin ja cacibin ja oli paras narttu.

Rop-kehässä Ikwil ei jaksanut keskittyä ja titteli meni Uunolle. Lopputulos oli ihan se mitä sovimme Riitan kanssa aikaisemmin.

VSP maistui meille kylläkin ihan hyvin. Saimme neljä ruusuketta ja kolme pokaalia sekä yhden pienen MVA-koristeen.

Kun odotin meidä arvostelulappua Ikwil päätti käydä moikkaamassa tuomaria lähempänä ja hän oli hyppäämässä tuomaripöydälle. Tuomari kehui sekä Ikwilin että Uunon hyviä luonteita.

3v. Kaunis narttu, oikealinjainen. Erinomainen karvapeite. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvä purenta ja kuonon vahvuus. Kaunis otsatöyhtö. Tyypillinen ylälinja ja hännän asento. Kevyet vaivattomat liikkeet. Hieno iloinen luonne.

Avo: eri1, sa, PN1, sert -> Fi MVA, cacib, vsp. Tuomari: Saija Juutilainen