Adan hieroja, Saija, kävi taas pitkästä aikaa hieromassa Adaa. Saijan mielestä Ada on selvästi laihtunut vaikka meidän vaaka (ja Mar-vetinkin) näyttää ihan toista. No, kilot ovat varmasti siirtyneet "muhkuun" (Saija tunsi myös sen) Adan vatsaan.

Ulkona aurinko paistaa joten olimme äsken vähän tottistelemassa takapihallamme. Olis pitänyt tokoilla ahkerammin viime aikoina kun ei olla päästy/jaksettu lähteä treeneihin. Ada oli intoa täynnä (varmaan johtuen siitä että sillä on ihan selvä nami.himo). Saija kysyi meidät tokon piirimestaruuskisoihin joskus syksyllä. Nyt on helppo luvata, mutta katsotaan nyt sitten mitä siitäkin tulee. Samalla kysyin paikkaa mahdolliseen kisapenturyhmään tokoon. Siinä Saijalla on sitten tekemistä kun yrittää kouluttaa schapea mutta ennen kaikkea minua.

Inhottava minä: Kokeilin pistää Adan nutroja siihen muoviseen molekyylin jota pitää pyörittää jotta namit tulisi ulos. Ada joka ei viime viikkoina ole syönyt "raakoja" nappuloita eikä koskaan oo pureskellut niitä, katsoi minua hämmästyneenä vähän aikaa mutta sitten alkoi pyörittää molekyylia ja oli innokas. Hän jopa pureskeli niitä Nutroja! Ihme koira. No, Adan into taisi loppua siihen kun sekaan laitetut oikeat namit loppui.
Kyllä Ada osoittautui kuitenkin aika viisaaksi. Kun pajatso oli tyhjennetty, löytyi meidän pihalta muutama Nutro. Kai ne sitten jossain vaiheessa löytää tiensä jonkun suuhun.

Samalla sain istutettua muutaman Nutron meidän aidan taakse siinä toivossa että syksyllä saisimme koiraruokalaskun (niinkuin koiran/koirien ruuat maksaisivat enemmän kun mun) pienemmäksi.Voisiko joku sanoa: kasvaako Nutrot puussa, pensaassa vai mullan alla? Riippuuko kasvutapa onko ne lammas-riisi vai kana?