Ei vieläkään. Minusta ei vieläkään oo tullut mummo. Tässä vaiheessa saa toivoa parasta eli että synnytys (sitten kun se alkaa) menee hyvin ja että sekä pennut että äiti voivat hyvin. Kai ne pennut jossain vaiheessa kyllästyvät Adan sisälläolemiseen ja tulevat ulos. En oo kylläkään koskaan kuullut ettei pennut olisi tulleet ulos. Jännittää kuinka monta pentua syntyy ja montako niistä on mitäkin laatua.

Itse olen isän mukaan syntynyt etuajassa. Äitini oli vain menossa neuvolaan tarkastukseen. Meidän pihalla isä oli juuttunut autolla lumihankeen ja ei ollut muita vaihtoehtoja kuin äitini ulos työntämään. Kun tulivat sairaalaan, lääkäri oli sanonut että Forslundin lapsi on ihan pian syntymässä.

Pitäiskö soittaa Adan kasvattajalle että pistäis Adan työntöhommiin? Tuskinpa heiltä sitä lunta löydy, ja jos löytyy niin Ada menee varmaan makaamaan siihen ja pennut paleltuu eivätkä uskalla ulos. Toinen vaihtoehto on pistää Adan saunaan tai järjestää kasvattajan luona suursiivouksen. Jollei pennut syntyy parin päivän sisällä, niin mun on varmasti ehdotettavaa näitä hommia Adalle.

Lisäys: miten päin se olikaan. Saiko konjakilla lapset syntymään ja punviinillä viivyteltävä synnytystä? Vai oliko se toisinpäin? Kuulin töissä että yhden työkaverin äiti siemaili alkoholijuomia koko päivän kun luuli että mun työkaveri oli synnyttämässä juuri siinä päivänä. Työkaverin lapsi syntyi vasta seuraavana päivänä. Eli kannattako mun tänään juoda viiniä vai konjakkia jos haluan että Adan pennut syntyvät? Kokeilin äsken imuroimista jos se vaikka sillä käynnistyisi. Tänään Ada sai Kans Mva-kunniakirjan Belgiasta joten tänään olis hyvä I:n syntymäpäivä.